Esittelyssä: Kimmi - kankaiden karkkikauppa

lukuaika 2
17.8.2022 20:59:15

Kimmi on kivijalkaliike Mäntsälässä ja verkkokauppa täynnä kankaita, lankoja ja ompelutarvikkeita. Yrityksenä Kimmi on kasvussa oleva nykyaikainen kangaskauppa alan harrastajille, käsitöistä kiinnostuneille ja ompelualan yrittäjille. Vaikka ikää on vasta reilu neljä vuotta, on Kimmi yrityksenä alallaan kasvanut tunnetuksi ja saanut vakiintuneen asiakaskunnan tyytyväisistä ja kerta toisensa jälkeen palaavista asiakkaista. Asiakkaiden tyytyväisyys onkin yksi heidän tärkeimmistä lähtökohdista ja yhtenä työvälineistä on ollut Finqu, niin verkkokaupan pohjana, varaston ylläpidossa, toimivana kivijalkaliikkeen kassaohjelmana sekä kirjanpitäjän työvälineenä. 

Mistä Kimmi sai alkunsa?

Kimmi sai alkunsa perustajan Saran käsityöharrastuksesta, mutta hyvin nopeasti yrityksen pääpaino siirtyi kankaiden ja ompelutarvikkeiden kuluttajakauppaan ensimmäisen pienen kivijalan myötä 2018. Yritykselle perustettiin myös verkkokauppa. Finqu ei ollut ensimmäinen verkkokauppapohja, mutta tuli mukaan hyvin aikaisessa vaiheessa ja ollut käytössä jo vuodesta 2018. Kimmi päätyi tuolloin Finqulle erittäin helpon ja yksinkertaisen verkkokauppapohjan ansiosta, sillä oma osaaminen oli hyvin vähäistä.

myymälä 2018

Kimmin ensimmäinen pieni myymälä vuonna 2018

Mitä Kimmille kuuluu nykyään?

Liiketoiminta on kasvanut vuodesta 2018 reilusti ja Kimmi onkin sen myötä siirtynyt sittemmin uusiin tiloihin. Myymälä toimii nykyisin Mäntsälän Juustoportilla. Suurin osa kokonaismyynnistä tulee verkkokaupan kautta ja tilauksia tänä vuonna tehdään verkkokaupassa toistakymmentätuhatta. Verkkokaupassa on myynnissä tällä hetkellä noin 5000 tuotetta ja tuotteiden vaihtuvuus on erittäin suuri. Uusia tuotteita päivittäin luodessa on järjestelmän helppokäyttöisyys ja toimintavarmuus edelleenkin tärkeässä roolissa ja varaston ylläpitokin hoituu myös Finqun avulla. Vilkkaan kivijalkamyymälän yhdistäminen verkkokaupan varastoon ei olisi ollut mahdollista ilman alusta saakka käytössä ollutta Finqun kassajärjestelmää. 

Yrityksen kasvaessa myös tarpeet verkkokauppapohjalta ovat muuttuneet. Valikoiman ja asiakasvirran kasvaessa on muuttunut muun muassa tuotevalikoiman selkeä esilletuonti ja verkkokaupan selattavuus asiakkaille, orgaaninen SEO näkyvyys ja kirjanpitäjän toivomien raporttien monipuolistuminen ja ulkomaan kuluttajakaupan mukanaan tuomien alviosuuksien erittely. Kaikissa näissä, kuten myös muuttuvissa verkkokaupan ulkonäkötrendeissä on myös Finqu monipuolistunut ja kehittynyt näiden vuosien aikana. Ennen kaikkea tarpeiden monipuolistuessa Kimmillä on opittu hyödyntämään enemmän Finqun tarjoamia ominaisuuksia.

Miltä näyttää Kimmin tulevaisuus?

Tuotevalikoiman laajentuessa vauhdilla, myös yrityksenä Kimmi on ottamassa seuraavaa askelta. Rakenteilla on juuri parhaillaan uusia toimitiloja Mäntsälään 4-tien ja Hanko-Porvoon tien risteykseen. Uuden myymälän lisäksi tilojen yhteyteen on suunniteltu toimiva verkkokaupan varasto ja pakkaamo yhä suurempien tilausmäärien käsittelyyn. Muutto uusiin kolme kertaa nykyisiä suurempiin tiloihin tehdään loppuvuodesta 2022. Kimmillä luotetaan edelleen Finqun toimivaan alustaan ja heiltä todetaankin, että "mukana kasvussa tulee olemaan ehdottomasti osaltamme myös Finqu. Meillä ei ole syytä luopua toimivasta ja kokonaisvaltaisesta paketista.".

Miksi Kimmi valitsi Finqun?

Finqussa on Kimmin mukaan parasta ehdottomasti nopea ja suomenkielinen asiakaspalvelu sekä hyvä orgaaninen näkyvyys hakupalveluissa. Asiakaspalveluun saa yhteyden vaivattomasti ja kaikkiin mahdollisiin ongelmiin on aina saanut avun hetkessä. Finqulla on myös kuunneltu aina meidän toiveita.

94247c08-6c49-4ad7-b536-2d7380a75db5

Kurkkaa Kimmin kauppa tästä!

 

Ei kommentteja vielä

Kerro mitä pidit