Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

lukuaika 2
22.11.2022 11:17:06

Verkkovalmennuksien pitämiseen verkossa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mutta varmasti yksi suosituimmista on yhdysvaltalainen Kajabi. Se on verkkoalusta, jonka avulla voidaan valmennusten lisäksi pitää verkossa kursseja, tehdä podcasteja tai vaikkapa ylläpitää omaa yhteisöä lukuisten muiden ominaisuuksien ohella. Helppokäyttöisyyden ja kattavien ominaisuuksien ansiosta alusta on käytössä monella suomalaisellakin yrityksellä. Näihin yrityksiin lukeutuu myös Vireus Oy, joka tarjoaa edullisen ja vaivattoman verkkovalmennusohjelman vaihtoehtona fysioterapiakäynneille tai hieronnalle Verkkofyssarisivustonsa kautta. Lue alta kuinka ratkaisimme suomalaisten verkkopankkimaksujen tuonnin Kajabiin Finqun avulla.

Mikä on Verkkofyssari?

t1RF39dwQcO1hNdqTR9H_file

Verkkofyssari on syntynyt ajatuksesta, että jokaisella ihmisellä olisi mahdollisuus kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinvaivojaan edullisesti ja vaivattomasti. Verkkovalmennusten avulla lähes kuka tahansa pystyy kuntouttamaan vaivaansa missä tahansa oman aikataulunsa mukaan. Ohjelmien ja harjoitteiden taustalla ovat erikoiskoulutetut fysioterapeutit ja kaikki perustuu viimeisimpään tutkittuun tietoon ja käypähoitosuosituksiin. Pitkävaikutteisten ja hoitosuositusten mukaan suunniteltujen verkkovalmennusohjelmien avulla asiakkaan on mahdollista saada pitkäaikaisia tuloksia, kivuton arki takaisin ja parantaa jaksamista. 

Uusia maksutapoja

Suomalaiset maksavat mielellään käyttäen verkkopankkimaksua ja toistaiseksi Kajabista ei löydy mahdollisuutta tarjota sellaisia asiakkaille. Verkkofyssarin kursseille pystyy ilmoittautumaan käyttäen korttimaksua, mutta tarve myös muille maksutavoille syntyi asiakkaiden vaatimuksesta. Muiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen johti turhaan käsityöhön ja Vireuksella sopivaa ratkaisua tähän pohdittiin pitkään. "Valintaa vaikeuttivat tietyt tekniset asiat ja halusimme myynnin toimivan mahdollisimman automaattisesti. Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja ja yhteistyökumppaneita, kunnes törmäsimme Finquun. Heidän verkkokauppa-alustansa vaikutti helppokäyttöiseltä, edulliselta ja sieltä löytyi kattavasti erilaisia ominaisuuksia", kertoo Ville Vireukselta.

"Otimme yhteyttä Finqun tiimiin ja sovimme tapaamisen, jossa kerroimme tekniset vaatimukset, joita tarvitsimme. Tapaamisen jälkeen olimme helpottuneita, sillä saimme Finqun ansiosta kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen ja myynnin automaatio saatiin toteutettua käyttöjärjestelmäämme. Nyt verkkovalmennustemme myynti toimii myös verkkopankkimaksujen kautta automaattisesti ja kaikki manuaalinen työ on onneksi jäänyt pois." Ville jatkaa.

Verkkopankkimaksujen liittäminen

Yhteydenoton pohjalta tutkimme mahdollisuutta tuoda nämä maksut saataville Finqun avulla ja huomasimme, että myös Kajabi on toteuttanut integraation Zapieriin. Tämä teki maksutapojen liittämisestä vaivatonta sekä nopeaa. Zapier on helppokäyttöinen palvelu, jossa integraatio voidaan rakentaa graafisesti kahden alustan välille ilman koodausosaamista. Finquun avasimme Verkkofyssarille Osta-painike myyntikanavan, perustimme kursseja vastaavat tuotteet ja lisäsimme Osta-painikkeen avulla Kajabin tuotesivulle linkin, josta kurssin voi maksaa. Asiakkaan suorittaessa maksun Finqun kassalla osto kirjautuu myös Kajabiin Zapierin avulla ja asiakkaalle myönnetään pääsy verkkovalmennukseen. Tehdäksemme ostokokemuksesta mahdollisimman saumattoman, teimme myös kassalle lisättävien upotusten avulla uudelleen ohjauksen Finqun kassan kiitos-sivulta kurssin kiitos-sivulle. Näin kursseille ilmoittautuminen ei merkittävästi eroa korttimaksuilla tehtävästä ilmoittautumisesta, lopuksi asiakas näkee ostamansa verkkovalmennuksen kiitos-sivun ja myöskin konversioseuranta toimii normaalisti.

vTd1QLFSR2SdgkuZhwBw_verkkofyssari_600x300

Tutustu Verkkofyssarin palveluihin täällä.

Ei kommentteja vielä

Kerro mitä pidit