Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Miikka
2 min read
22.11.2022 11:17:06

Verkkovalmennuksien pit√§miseen verkossa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mutta varmasti yksi suosituimmista on yhdysvaltalainen Kajabi. Se on verkkoalusta, jonka avulla voidaan valmennusten lis√§ksi pit√§√§ verkossa kursseja, tehd√§ podcasteja tai vaikkapa yll√§pit√§√§ omaa yhteis√∂√§ lukuisten muiden ominaisuuksien ohella. Helppok√§ytt√∂isyyden ja kattavien ominaisuuksien ansiosta alusta on k√§yt√∂ss√§ monella suomalaisellakin yrityksell√§. N√§ihin yrityksiin lukeutuu my√∂s Vireus Oy, joka tarjoaa edullisen ja vaivattoman verkkovalmennusohjelman vaihtoehtona fysioterapiak√§ynneille tai hieronnalle Verkkofyssarisivustonsa kautta. Lue alta kuinka ratkaisimme suomalaisten verkkopankkimaksujen tuonnin Kajabiin Finqun avulla.

Mikä on Verkkofyssari?

t1RF39dwQcO1hNdqTR9H_file

Verkkofyssari on syntynyt ajatuksesta, ett√§ jokaisella ihmisell√§ olisi mahdollisuus kuntouttaa tuki- ja liikuntaelinvaivojaan edullisesti ja vaivattomasti. Verkkovalmennusten avulla l√§hes kuka tahansa pystyy kuntouttamaan vaivaansa miss√§ tahansa oman aikataulunsa mukaan. Ohjelmien ja harjoitteiden taustalla ovat erikoiskoulutetut fysioterapeutit ja kaikki perustuu viimeisimp√§√§n tutkittuun tietoon ja k√§yp√§hoitosuosituksiin. Pitk√§vaikutteisten ja hoitosuositusten mukaan suunniteltujen verkkovalmennusohjelmien avulla asiakkaan on mahdollista saada pitk√§aikaisia tuloksia, kivuton arki takaisin ja parantaa jaksamista. 

Uusia maksutapoja

Suomalaiset maksavat mielellään käyttäen verkkopankkimaksua ja toistaiseksi Kajabista ei löydy mahdollisuutta tarjota sellaisia asiakkaille. Verkkofyssarin kursseille pystyy ilmoittautumaan käyttäen korttimaksua, mutta tarve myös muille maksutavoille syntyi asiakkaiden vaatimuksesta. Muiden maksuvaihtoehtojen tarjoaminen johti turhaan käsityöhön ja Vireuksella sopivaa ratkaisua tähän pohdittiin pitkään. "Valintaa vaikeuttivat tietyt tekniset asiat ja halusimme myynnin toimivan mahdollisimman automaattisesti. Tutkimme erilaisia vaihtoehtoja ja yhteistyökumppaneita, kunnes törmäsimme Finquun. Heidän verkkokauppa-alustansa vaikutti helppokäyttöiseltä, edulliselta ja sieltä löytyi kattavasti erilaisia ominaisuuksia", kertoo Ville Vireukselta.

"Otimme yhteyttä Finqun tiimiin ja sovimme tapaamisen, jossa kerroimme tekniset vaatimukset, joita tarvitsimme. Tapaamisen jälkeen olimme helpottuneita, sillä saimme Finqun ansiosta kaikki palaset loksahtamaan kohdalleen ja myynnin automaatio saatiin toteutettua käyttöjärjestelmäämme. Nyt verkkovalmennustemme myynti toimii myös verkkopankkimaksujen kautta automaattisesti ja kaikki manuaalinen työ on onneksi jäänyt pois." Ville jatkaa.

Verkkopankkimaksujen liittäminen

Yhteydenoton pohjalta tutkimme mahdollisuutta tuoda n√§m√§ maksut saataville Finqun avulla ja huomasimme, ett√§ my√∂s Kajabi on toteuttanut integraation Zapieriin. T√§m√§ teki maksutapojen liitt√§misest√§ vaivatonta sek√§ nopeaa. Zapier on helppok√§ytt√∂inen palvelu, jossa integraatio voidaan rakentaa graafisesti kahden alustan v√§lille ilman koodausosaamista. Finquun avasimme Verkkofyssarille Osta-painike myyntikanavan, perustimme kursseja vastaavat tuotteet ja lis√§simme Osta-painikkeen avulla Kajabin tuotesivulle linkin, josta kurssin voi maksaa. Asiakkaan suorittaessa maksun Finqun kassalla osto kirjautuu my√∂s Kajabiin Zapierin avulla ja asiakkaalle my√∂nnet√§√§n p√§√§sy verkkovalmennukseen. Tehd√§ksemme ostokokemuksesta mahdollisimman saumattoman, teimme my√∂s kassalle lis√§tt√§vien upotusten avulla uudelleen ohjauksen Finqun kassan kiitos-sivulta kurssin kiitos-sivulle. N√§in kursseille ilmoittautuminen ei merkitt√§v√§sti eroa korttimaksuilla teht√§v√§st√§ ilmoittautumisesta, lopuksi asiakas n√§kee ostamansa verkkovalmennuksen kiitos-sivun ja my√∂skin konversioseuranta toimii normaalisti.

vTd1QLFSR2SdgkuZhwBw_verkkofyssari_600x300

Tutustu Verkkofyssarin palveluihin täällä.

No Comments Yet

Let us know what you think