FINQU MYYMÄLÄ

Kassa myymälään ja messuille

Nykyaikainen. Helppo. Monikanavainen. Aloita myynti siellä, missä asiakkaasi ovat. Finqun kassasovelluksen avulla on helppo myydä myymälässä, messuilla, tapahtumassa tai jopa varastossa.

Kassakone hetkessä valmis myyntiin

Kassa toimii tavallisilla mobiililaitteilla, kuten tableteilla ja puhelimilla. Intuitiivisen käyttöliittymän avulla pääset helposti alkuun.

Avaa minuuteissa

Käynnistä monipuolinen ja paikasta riippumaton kassa minuuteissa Finqun avulla. Vaikeat kassajärjestelmän hankintaprojektit ovat menneisyyttä.

Toimii natiivina sovelluksena

Aloita helposti lataamalla kassasovellus laitteellesi. Sovelluksen kautta aktivoit käyttöösi myös suorat integraatiot maksupäätteisiin.

Ei vaadi erikoislaitteita

Et tarvitse valmistajakohtaisia tai kalliita kassapäätteitä. Normaali Android- tai Apple- puhelin sekä tabletti toimivat täydellisesti päätelaitteina.

Kassajärjestelmä ja verkkokauppa yhdessä

Myy ammattimaisesti ja saumattomasti keskittämällä kaikki tärkeät tiedot yhteen paikkaan. Ei enää varaston yli myyntiä, vääriä hintoja, toimimattomia kampanjoita tai muita liiketoiminnan kasvua estäviä tekijöitä. 

Monikanavainen myynti →

myymala-verkkokauppa-yhdessa
OMINAISUUDET

Monipuoliset kassan ominaisuudet

Jokainen yritys on erilainen. Mukauta kassa sopimaan täydellisesti liiketoimintaasi. Oikeat tiedot käden ulottuvilla - koko ajan.

Räätälöi oma kassanäkymä

Räätälöi kassan työpöytä yrityksellesi täydellisesti sopivaksi. Poimi työpöydälle eniten käytetyt kampanjat, tuotteet ja toiminnot käden ulottuville, jotta voit tehdä myynnistä vaivatonta.

myymala-pos-sovellus-muokattava-tyopoyta

Hallitse tuotteita ja varastoa

Pysy ajan tasalla tuotevalikoimasta ja varastosaldoista. Automatisoi yrityksesi varasto pitämällä kaikki tietosi yhdessä paikassa ja tekemällä varastosaldojen muutokset reaaliaikaisesti.

Tuotehallinta →

 

myymala-varasto-tuotehallinta

Hallitse useita kassoja ja myyjiä

Hallinnoi henkilöstöä tehokkailla työkaluilla ja rajaa roolien perusteella työntekijöiden pääsyä kassapäätteelle sekä hallintaan. Oikeuksien turvallinen jakaminen perustuu erilaisiin sisäisiin rooleihin, joiden mukaan henkilöllä on rajoitettu pääsy juuri oikeisiin tietoihin.

myymala-myyjat

Muita ominaisuuksia

KÄYTTÖÖNOTTO

Lisää tuotteet, lataa sovellus ja käynnistä myynti

1. Avaa Finqu-tili

Aloita avaamalla Finqu-tili. Voit kokeilla kassaa maksutta 14 päivän ajan.
Avaa Finqu-tili.

2. Lisää tuotteet

Lisää Finqun hallintaan myymälän tiedot, tuotteet ja valitse sopivat asetukset.

3. Käynnistä myynti

Lataa lopuksi Apple- tai Android-laitteellesi sovelluskaupasta maksuton Finqu POS -sovellus ja käynnistä myynti.

Download on the App Store Get it on Google Play

MAKSUPÄÄTTEET

Kassasovellukseen integroidut maksupäätteet

Rahasta helposti ja nopeasti kassasovellukseen integroiduilla maksupäätteillä.

Zettle

Vastaanota maksuja nopeasti ja turvallisesti kannettavalla maksupäätteellämme.

Zettle Reader 2 on helppo ottaa käyttöön vain muutamassa minuutissa. Käynnistä Zettle Go-sovellus älypuhelimessasi tai tabletissasi ja seuraa helppotajuisia ohjeita muodostaaksesi pariyhteyden sovelluksen ja maksupäätteen välille. 

Hanki Zettle →

terminal-zettle-fi

Nets

Maksupäätteet kaikille kauppiaille, kaikkiin tarpeisiin. Huolimatta yrityksesi maksutarpeista, olit sitten myymälässä, ravintolassa tai taksissa, saat meiltä kaiken mitä tarvitset korttimaksujen vastaanottamiseen edulliseen hintaan.

Hanki Nets →

Yhteensopivat laitteet
Move3500 / Lane3000 / Desk3500 / iWL250B

terminal-nets-fi
KASSALAITTEET

Kassajärjestelmän laitteet

Henkilökohtainen myynti edellyttää kassalaitteita, joihin voit luottaa. Luo helposti luotettava kassajärjestelmä tai myyntipiste näillä laitteilla.