FINQU VERKKOKAUPPA

Perusta menestyvä verkkokauppa

Helppous. Tehokkuus. Monikanavaisuus. Vie liiketoimintasi verkkoon ja myy kaikkialla markkinoiden tehokkaimmalla monikanavaisella verkkokaupalla.

Näyttävät verkkokaupat syntyvät Finqulla

Helppo muokkaus

Helppokäyttöisellä teemaeditorilla muutat kaupan ulkoasua koskematta koodiin. Muokkaa värejä, tuoteluetteloita, otsikoita, tekstejä ja rakenna etusivusi ennalta suunnitelluista osioista uskomattoman helposti.

Esimerkit →

Premium teemat

Näyttäydy verkossa ammattimaisella verkkokaupalla. Asiantuntijoidemme suunnittelemat premium tasoiset teemat ovat maksutta käytössä. Valitse oma lähtökohtasi ja muotoile siitä upea ulkoasu liiketoiminnallesi.

Teemat →

Täysin räätälöitävä

Menesty yksilöllisellä verkkokaupalla ilman kompromisseja. Tilaa liiketoiminnallesi räätälöity ulkoasu ja verkkokaupan toiminnot. Vapaasti muokattavan teeman lähdekoodin kautta kaikki muutokset onnistuvat. 

Kysy lisää →

Sisältää kaikki tarvittavat maksutavat

Kuukausimaksuton Klarna Checkout maksupalvelu sisältää kaikki tarvittavat verkkokaupan maksutavat (Verkkopankit, korttimaksut, laskun ja erämaksun). Hinta alkaen 2,69% + 0,35€ / maksutapahtuma. Oletuksena heti käytettävissä.

Lue lisää →

kco-fi-paymentinfo
PARAS OSTOKOKEMUS

Menesty tyytyväisten asiakkaiden avulla

Kasvata verkkokaupan myyntiä mukaansa tempaavalla ostokokemuksella, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudelleen ostoksille.

Toimiva verkkokauppa kaikilla laitteilla

Ulkoasut mukautuvat automaattisesti sopivaksi eri laitteille ja takaavat helpon ostamisen riippumatta siitä, selaako asiakas verkkokauppaa tietokoneella vai puhelimella. Responsiivisuudella voit varmistua, että et menetä yhtään tilausta toimimattoman verkkokaupan takia.

Perusta laiteriippumaton ja visuaalisesti näyttävä verkkokauppa Finqun nykyaikaisilla teemoilla.

verkkokauppa-puhelin

Helppo ja nopea ostaminen

Mitä helpompaa ostaminen on, sitä paremmin kauppa käy.

Ennakoiva tuotehaku ehdottaa asiakkaalle sopivia tuotteita jo ennen koko avainsanan kirjoittamista.

Aktivoimalla kaupan suodattimet asiakas selaa tuotteita helposti esimerkiksi värin, koon tai sukupuolen perusteella.

Lisäämällä tuotesuosituksia voit kertoa valitun tuotteen kanssa yhteensopivat tuotteet ja mitkä tuotteet voisivat olla hyviä korvikkeita, jos esimerkiksi varastosaldo on loppunut.

verkkokauppa-ennakoiva-haku

Vierailijat kanta-asiakkaiksi

Aktivoi uusia asiakkaita rekisteröitymään verkkokauppaan jakamalla alennuskoodeja ensimmäiseen tilaukseen.

Houkuttele asiakkaita ostoksille ja nosta asiakastyytyväisyyttä ja tarjoamalla ostohistoriaan perustuvia mahtavia kanta-asiakasalennuksia.

verkkokauppa-vierailijat-kanta-asiakkaiksi

Tavoita asiakkaat kaikkialta verkosta ja lisää myyntiä

Google

Jakele tuotteet Googlen kauppiaskeskukseen ja siitä eteenpäin Googlen palveluihin. Ohjaa asiakkaita verkkokauppaan ostoksille Google Shopping ja Youtube-palvelujen kautta.

Meta

Jakele yrityksesi tuotteet Metan tuotehallintaan ja hyödynnä tietoja Facebook- ja Instagram-markkinoinnissa. Ohjaa sosiaalisesta mediasta asiakkaita ostoksille.

Portaalit ja hintavertailut

Jakele tuotteet mihin vain portaaliin ja hintavertailusivustolle. Luot tarvittavat tiedot muokattavan tuotesyötteen avulla ja viet tiedot helposti ulkopuoliseen palveluun.

 

KATTAVAT OMINAISUUDET

Parhaat ominaisuuudet sisäänrakennettuna

Löydä avaimet oman menestystarinan luomiseen modernin verkkokauppa-alustan kehittyneistä ja kattavista ominaisuuksista.

FINQU

Yksi Suomen suosituimmista verkkokauppa-alustoista

Lähemmäs 1000 kotimaista kauppiasta tekee jo parempaa myyntiä Finqun avulla. Liity mukaan ja käytössäsi on markkinoiden parhaat työkalut oman menestystarinan luomiseen.
alusta-monikanavainen-hallinta