Perusta menestyvä verkkokauppa

Kaikki mitä tarvitset menestyvään verkossa myyntiin. Saat tyyliäsi kuvastavan näyttävän verkkokaupan, joka todella myy ja vahvistaa brändiäsi.

women-boxes

Kaikki menestystekijät valmiiksi mukana

Teemat

Valitse yksi näyttävistä teemoista ja ammattimainen verkkokaupan ulkoasu on käden käänteessä valmis. Kaikki valmisteemat ovat maksuttomia, muokattavissa lähdekoodia myöten, mobiiliystävällisiä ja SEO-optimoituja.

Teemat →

Ominaisuudet

Kattavasti varusteltu Finqu sisältää valmiiksi kaikki parhaat verkkokaupan ominaisuudet, jotka kelpaavat verkkokauppa-alan ammattilaisillekin. Käynnistä, kasvata ja laajenna omaa liiketoimintaa kohti menestystä.

Ominaisuudet →

Maksutavat

Kaikki tarvittavat maksutavat heti mukana ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Klarna Checkout sisältää verkkopankit, korttimaksut ja lasku -maksutavat. Vaihtoehtoisesti saatavilla useita muita maksupalveluntarjoajia.

Maksutavat →

Sopiva kaikenlaisille toimialoille

Näyttävimmät verkkokaupat syntyvät Finqulla toimialalle kuin toimialalle. Tutustu eri toimialojen esimerkkeihin ja inspiroidu verkkokaupan perustamisessa.

Esimerkit →

sell-anything

Verkkokauppa helposti ja nopeasti

Kerro vain toiveista ja yrityksesi brändistä. Saat liiketoimintaan sopivan kaupan tuotteita vaille valmiina päivässä.

Finqu Startti on ylivoimaisesti Suomen helpoin ja fiksuin tapa perustaa verkkokauppa yritykselle. 

Finqu Startti →

image-100

Menestystarinat

2_kimmi-logo-pieni_320_200

Kimmi kasvatti myynnin tuhansista miljoonaan Finqun verkkokauppa + myymälä yhdistelmällä. "Mukana kasvussa tulee olemaan ehdottomasti osaltamme myös Finqu."

Lue menestystarina →

lines-1

Referenssit

Näyttävimmät verkkokaupat syntyvät Finqulla. Klikkaa ja katso muutama esimerkki.

opas-verkkokaupan-perustaminen-kansi

Verkkokaupan perustaminen

Lue verkkokaupan perustamisesta tarkemmin ja tutustu oppaisiimme. Ne antavat hyviä vinkkejä ja toimintaohjeita alkavalle verkkokauppiaalle.

Lataa opas →

Ei maksuja tai sitoumuksia

Aloita ilmaiseksi