Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Valitset vain tyylisi ja perustus onnistuu minuutissa. Perusta verkkokauppa helposti, nopeasti ja ilmaiseksi.


Kokeile ilmaiseksi

theme-adune

 

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Valitset vain tyylisi ja perustat oman verkkokauppasi minuutissa. 


 • Helppo perustaa ja käyttää. Luo kauppa minuutissa ja nauti helposta hallinnasta.
 • Ilmainen kokeilujakso. Riskitön 14 päivän kokeilujakso aina mukana.
 • Automaattisesti ylläpidetty. Sisältää kaiken tekniikan kuten palvelimet.

Helppo perustaa ilmaiseksi, ei vaadi kurssia tai koulutusta

Verkkokaupan perustaminen on tehty niinkin helpoksi, ettet välttämättä tarvitse kurssia, koulutusta tai muutakaan opetusta saadaksesi kaupan pystyyn. Pitkälle viety automatisointi perustaa kaupan puolestasi minuutissa käyttökuntoon. Vain aloitus riittää ja kauppasi on tuota pikaa perustettu.

 • Ilmainen - perustuksesta ei synny mitään kuluja
 • Automatisoitu - minuutissa valmis käyttöön
 • Tyylit - valmiit tyylit sinun brändille


Kokeile ilmaiseksi

discount-code

Hinta sisältää parhaat maksutavat

Klarna Checkout on aina automaattisesti verkkokaupassa käytössä ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Voit myös käyttää jotain muuta maksunvälittäjää ja erilaisia maksutapoja löytyykin laaja kirjo, joista on helppo löytää juuri sinun verkkokauppaasi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Osa maksutavoista on saatavilla myös kuukausimaksuttomina, jolloin niistä ei synny kiinteitä kuukausikustannuksia.

 • Valmis - valmiit integraatiot eri palveluntarjoajiin
 • Monipuolinen - suosituimmat maksutavat helposti käyttöön
 • Hinta - Klarna Checkout ja Visma Pay Express hinta 0€ /kk

 

klarna-kco-finqu-2

Ulkoasut sinun brändillä

Sinun brändi - sinun ulkoasu. Hyödynnä verkkokaupan perustamisessa valmiita ammattilaisten suunnittelemia ulkoasupohjia. Finqun valmiissa tyyleissä on monta eri vaihtoehtoa ja saat muokattua niistä helposti unelmiesi ulkoasun. Kaikki ulkoasut toimivat mainiosti myös puhelimella ostamiseen ja näkyvät hyvin hakukoneissa.

 • Tyylejä - valittavissa sopiva tyyli useista valmiista vaihtoehdoista
 • Responsiivinen - ulkoasut mukautuvat automaattisesti eri laitteille puhelimesta tietokoneeseen
 • Muokattava - uskomattoman helppo editori ja ulkoasun muokkaus

 

theme-styles-ebba

Perusta verkkokauppa - Näin onnistut

Lähemmäs 1000 kauppiasta on jo perustanut oman kaupan Finqulla. Eikä ihme, koska alusta on nykyaikainen ja vastaa tämän päivän korkeita verkkokaupan vaatimuksia. Näin onnistut.

1. Aloita ja luo kauppa hetkessä

Aloita poimimalla brändillesi sopiva ulkoasu ja kertomalla yhteystiedot. Verkkokauppa on minuutissa pystyssä ja pääset asettamaan oikeat värit ja kuvat paikoilleen.

2. Päätä sisällöstä ja asetuksista

Lisää kauppaan ne tuotteet ja palvelut mitä olet myymässä. Valitse mitkä maksutavat ovat käytössä kassalla ja miten toimitat tilaukset asiakkaille.

3. Julkaise ja käynnistä myynti

Verkkokaupan perustaminen on nyt julkaisua vaille valmis. Toivota lopuksi asiakkaat tervetulleiksi ostoksille julkaisemalla verkkokauppa. Menestystä uudelle kaupalle!

Kokeile ilmaiseksi

 • Kauppa on minuutissa pystyssä
 • Ilmainen kahden viikon rakennusaika
 • Joustavat nykyaikaiset ominaisuudet

Mitä perustus maksaa?

Verkkokaupan perustus maksaa 0€. Valitse vain tyylisi ja saat verkkokaupan minuutissa pystyyn täysin ilman kustannuksia. Pystytys sisältää kaiken tarvittavan tekniikasta aina ulkoasuun. 

Kokeile ilmaiseksi

 

theme-cora-fi

Kotimainen verkkokauppa-alusta

Aloita yhdellä kotimaan suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Verkkokauppa-alusta on syntyjään monikanavainen ja joustavasti laajennettavissa.

Sopii uusille ja vanhoille perustajille

Ei ole väliä oletko uusi vai vanha verkkokaupan perustaja. Palvelu sopii yhtä hyvin kokeneille konkareille kuin vasta ensimmäistä verkkokauppaa pystyttäville.

Vertailun paras hinta-laatu suhde

Miksi tyytyä heikompaan? Finqu-kauppa on tutkitusti verkkokauppa-vertailun parhaimmistoa mm. edullisella hinnalla ja laajoilla ominaisuuksilla mitattuna.

Ilmainen SSL-salaus

Normaalisti lisämaksullinen pankkitason SSL-salaus sisältyy aina ilmaiseksi mukaan verkkokauppan. Turvallisuudesta ei tingitä.

SEO-ystävällinen

Teknisesti hakukoneystävälliseksi tehty verkkokauppa mahdollistaa kärkisijat Googlen hakutuloksissa.

Ylläpidetty

Automaattisesti ylläpidetty nykyaikainen alusta sisältää ohjelmistopäivitykset, palvelimet ja kaiken muunkin tekniikan.

Kokemuksia perustamisesta

Katso millaisia kokemuksia verkkokauppiailla on.

Perustaessamme verkkokauppaa valitsimme Finqun, koska se oli edullisin ja selkein. Meille oli tärkeää pystyä rakentamaan nettikauppa itse, jolloin sitä osaataan myös käyttää ja ylläpitää ilman ulkopuolista apua. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa eikä ylimääräisiä kuluja synny. Finqun kauppa on helppo käyttää ja siellä on hyvät suomenkieliset ohjeet. Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Meillä kummallakaan ei ole atk-alan koulutusta, mutta olemme onnistuneet rakentamaan toimivan verkkokaupan, joka tuottaakin mukavasti. Verkkokaupamme toimii myös Kirahvi Oyn kivijalkamyymälän näyteikkunana ja kotisivuna. Finqun monilla ominaisuuksilla olemme saaneet meille sopivan kokonaisuuden, juuri sen mitä halusimme. Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.

Kirahvi Oy

kirahvioy

“Perustin Käsitellen-verkkokaupan keväällä 2017 ja alusta asti olen ollut erittäin tyytyväinen Finquun. Vaivaton käyttöönotto, loistava asiakaspalvelu ja nykyaikainen järjestelmä! En malttaisi odottaa, että ensi vuonna saadaan myös kassajärjestelmä käyttöön!”

Käsitellen

kasitellen

“Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Itse ei tarvitse huolehtia toimintojen yhteensopivuudesta, vaan Finqu pitää huolen siitä. Toisaalta pääsen itse muokkaamaan sisältöjä eikä minun tarvitse odottaa kallispalkkaisen konsultin hoitavan hommia. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.”

Kananlento

kananlento