Verkkokauppa helposti, nopeasti ja ilmaiseksi

Verkkokaupan perustaminen

Kerro meille millaisen verkkokaupan yrityksesi tarvitsee ja me perustamme sen tuotteita vaille valmiiksi 1-3 päivän kuluessa. Tilaa ilmainen Finqu Startti ja kokeile.


Tilaa ilmainen Finqu Startti ja kokeile miltä sinun verkkokauppasi näyttäisi!

    

Helppo perustaa ilmaiseksi, ei vaadi kurssia tai koulutusta

Verkkokaupan perustaminen on tehty niinkin helpoksi, ettet välttämättä tarvitse kurssia, koulutusta tai muutakaan opetusta saadaksesi kaupan pystyyn. Pitkälle viety automatisointi perustaa kaupan puolestasi minuutissa käyttökuntoon. Vain aloitus riittää ja kauppasi on tuota pikaa perustettu.

 • Ilmainen - perustuksesta ei synny mitään kuluja
 • Automatisoitu - minuutissa valmis käyttöön
 • Tyylit - valmiit tyylit sinun brändille
home-manage

Hinta sisältää parhaat maksutavat

Klarna Checkout on aina automaattisesti verkkokaupassa käytössä ilman kiinteitä kuukausimaksuja. Voit myös käyttää jotain muuta maksunvälittäjää ja erilaisia maksutapoja löytyykin laaja kirjo, joista on helppo löytää juuri sinun verkkokauppaasi parhaiten sopivat vaihtoehdot. Osa maksutavoista on saatavilla myös kuukausimaksuttomina, jolloin niistä ei synny kiinteitä kuukausikustannuksia.

 • Valmis - valmiit integraatiot eri palveluntarjoajiin
 • Monipuolinen - suosituimmat maksutavat helposti käyttöön
 • Hinta - Klarna Checkout ja Visma Pay Express hinta 0€ /kk
klarna-kco-finqu-2

Ulkoasut sinun brändillä

Sinun brändi - sinun ulkoasu. Hyödynnä verkkokaupan perustamisessa valmiita ammattilaisten suunnittelemia ulkoasupohjia. Finqun valmiissa tyyleissä on monta eri vaihtoehtoa ja saat muokattua niistä helposti unelmiesi ulkoasun. Kaikki ulkoasut toimivat mainiosti myös puhelimella ostamiseen ja näkyvät hyvin hakukoneissa.

 • Tyylejä - valittavissa sopiva tyyli useista valmiista vaihtoehdoista
 • Responsiivinen - ulkoasut mukautuvat automaattisesti eri laitteille puhelimesta tietokoneeseen
 • Muokattava - uskomattoman helppo editori ja ulkoasun muokkaus

 

Helppo ja intuitiivinen

Kotimaan helpoin verkkokaupan suunnittelu

Perusta kaunis kauppa ilman koodausta. Helppo verkkokaupan rakentaja sisältää valmiita osioita, jotka voit pudottaa sivulle minne haluat. Se on niin helppoa!

online-store-builder-1-fi
 • Värit ja kuvat
  Paljon värivaihtoehtoja, jotta muotoilu sopisi tuotemerkkiisi. Valitse miljoonista ilmaisista kuvista, jotta sivustosi erottuu massasta.
 • Valmiit osiot
  Kaikki teemat sisältävät ammattilaisten suunnittelemia valmiita osioita, jotka auttavat sinua luomaan vaikuttavan kaupan.
 • Ei koodausta
  Voit sanoa hyvästit vaikeudelle. Kaikki muutokset tehdään helpolla ja intuitiivisella muokkaimella. Koodaustaitoja ei tarvita.
20 valmista teemaa

Näyttävät ilmaiset teeman verkkokauppaan

Valitse verkkokaupalle mieluinen ulkoasu 20 valmiista teemastamme. Kaikki teemat ovat maksuttomia ja ammattilaistemme suunnittelemia. 

Onnistu ja menesty

Perusta verkkokauppa - Näin onnistut

Suuri osa kotimaisista kauppiasta on jo valinnut Finqun. Eikä ihme, koska alusta on nykyaikainen ja vastaa tämän päivän korkeita verkkokaupan vaatimuksia. Näin onnistut verkkokaupan perustamisessa.

1. Aloita ja luo kauppa hetkessä

Aloita poimimalla brändillesi sopiva ulkoasu ja kertomalla yhteystiedot. Verkkokauppa on minuutissa pystyssä ja pääset asettamaan oikeat värit ja kuvat paikoilleen.

2. Päätä sisällöstä ja asetuksista

Lisää kauppaan ne tuotteet ja palvelut mitä olet myymässä. Valitse mitkä maksutavat ovat käytössä kassalla ja miten toimitat tilaukset asiakkaille.

3. Julkaise ja käynnistä myynti

Verkkokaupan perustaminen on nyt julkaisua vaille valmis. Toivota lopuksi asiakkaat tervetulleiksi ostoksille julkaisemalla verkkokauppa. Menestystä uudelle kaupalle!

14 päivän ilmainen kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.

Mitä maksaa verkkokaupan perustus?

Verkkokaupan perustus maksaa 0€. Meillä ei ole mitään avausmaksuja tai räätälöintimaksuja. Toteutamme verkkokauppasi valmiiksi 1-3 päivän kuluessa. Ilmainen verkkokaupan perustaminen pitää sisällään sopivan ulkoasun valinnan Finqun valmisteemoista, asetusten muokkaamisen, etusivun asettelun, värien vaihtamisen, logon asettamisen, navigaation luomisen ja tuoteryhmien lisäämisen.

Kerro meille toiveesi ja tilaa ilmainen Finqu Startti.

  

Kotimainen verkkokauppa-alusta

Aloita yhdellä kotimaan suosituimmista verkkokauppa-alustoista. Verkkokauppa-alusta on syntyjään monikanavainen ja joustavasti laajennettavissa.

Sopii uusille ja vanhoille perustajille

Ei ole väliä oletko uusi vai vanha verkkokaupan perustaja. Palvelu sopii yhtä hyvin kokeneille konkareille kuin vasta ensimmäistä verkkokauppaa pystyttäville.

Vertailun paras hinta-laatu suhde

Miksi tyytyä heikompaan? Finqu-kauppa on tutkitusti verkkokauppa-vertailun parhaimmistoa mm. edullisella hinnalla ja laajoilla ominaisuuksilla mitattuna.

Ilmainen SSL-salaus

Normaalisti lisämaksullinen pankkitason SSL-salaus sisältyy aina ilmaiseksi mukaan verkkokauppan. Turvallisuudesta ei tingitä.

SEO-ystävällinen

Teknisesti hakukoneystävälliseksi tehty verkkokauppa mahdollistaa kärkisijat Googlen hakutuloksissa.

Ylläpidetty

Automaattisesti ylläpidetty nykyaikainen alusta sisältää ohjelmistopäivitykset, palvelimet ja kaiken muunkin tekniikan.

Parasta palvelua kauppiaille

Verkkokauppiaiden kokemuksia

Älä usko vain meidän sanaamme. Katso millaisia kokemuksia Finqua käyttävillä verkkokauppiailla on.

kirahvioy

Perustaessamme verkkokauppaa valitsimme Finqun, koska se oli edullisin ja selkein. Meille oli tärkeää pystyä rakentamaan nettikauppa itse, jolloin sitä osaataan myös käyttää ja ylläpitää ilman ulkopuolista apua. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa eikä ylimääräisiä kuluja synny. Finqun kauppa on helppo käyttää ja siellä on hyvät suomenkieliset ohjeet. Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Meillä kummallakaan ei ole atk-alan koulutusta, mutta olemme onnistuneet rakentamaan toimivan verkkokaupan, joka tuottaakin mukavasti. Verkkokaupamme toimii myös Kirahvi Oyn kivijalkamyymälän näyteikkunana ja kotisivuna. Finqun monilla ominaisuuksilla olemme saaneet meille sopivan kokonaisuuden, juuri sen mitä halusimme. Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.

Kirahvi Oy

  

kasitellen

“Perustin Käsitellen-verkkokaupan keväällä 2017 ja alusta asti olen ollut erittäin tyytyväinen Finquun. Vaivaton käyttöönotto, loistava asiakaspalvelu ja nykyaikainen järjestelmä! En malttaisi odottaa, että ensi vuonna saadaan myös kassajärjestelmä käyttöön!”

Käsitellen

  

kananlento

“Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Itse ei tarvitse huolehtia toimintojen yhteensopivuudesta, vaan Finqu pitää huolen siitä. Toisaalta pääsen itse muokkaamaan sisältöjä eikä minun tarvitse odottaa kallispalkkaisen konsultin hoitavan hommia. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.”

Kananlento