MAKSULIIKENNE

Aloita maksujen vastaanottaminen

Helppous. Nopeus. Turvallisuus. Tarjoa asiakkaillesi kaikki parhaat maksutavat ja markkinoiden sujuvin ostokokemus Klarna Checkout maksupalvelun avulla.

maksuliikenne-kco-hero
KLARNA CHECKOUT

Parhaat maksutavat verkkokauppaan

Kotimaiset verkkopankit

Kotimaisten verkkopankkien avulla asiakas maksaa tilauksen tutulla ja kätevällä tavalla oman pankkinsa kautta. Verkkopankit ovat asiakkaiden suosituin tapa maksaa verkkokaupoissa Suomessa. 

Korttimaksut

Korttimaksuilla asiakas suorittaa maksun välittömästi tai tekee ostoksen luotolla. Asiakas voi saada maksuajan ostoksille luottoyhtiön kautta, mutta kauppias saa nopeasti rahansa.

Lasku ja erämaksu

Klarnan tarjoamien laskun ja erämaksun avulla asiakkaiden on helppo ostaa. Asiakkaat saavat tuotteet ensin ja maksavat vasta myöhemmin. Klarna kantaa laskutusriskit ja kauppias saa nopeasti rahansa.

Klarna Checkout

Markkinoiden nykyaikaisin maksupalvelu sisältää kaiken, mitä tarvitset saumattoman ostokokemuksen luomiseen asiakkaillesi, mukaan lukien asiakkaiden tunnistamisen ja kaikkien tärkeimpien maksutapojen hyväksymisen. Klarna Checkout on kehitetty parantamaan yrityksesi suorituskykyä tekemällä vierailijoista tyytyväisiä asiakkaita.

Lue lisää →

Oletuksena käytössä kaikissa uusissa verkkokaupoissa, mutta ei pakollinen.

kco-fi-paymentinfo
PALVELUNTARJOAJAT

Monipuoliset verkkokaupan maksuratkaisut

Hallitse ja vastaanota maksuja juuri kuten sinä haluat. 
maksuliikenne-verkkokauppa-maksunvalittajat
OSTOPROSESSI

Tee ostamisesta helppoa, turvallista ja nosta konversiota

Täysin viimeistelty ostoprosessi tekee ostamisesta helppoa, turvallista ja lisää tilausten läpimenoa.

Helppo yhden sivun kassa

Tee ostamisesta helppoa yhden sivun kassalla. Koko tilausprosessi on yhdellä sivulla, joten asiakkaan ei enää tarvitse käydä läpi useita eri vaiheita tilauksen tekemiseksi. Kun teet ostamisesta helppoa, voit kerätä verkkokaupasta mahdollisimman paljon tilauksia.

maksuliikenne-verkkokauppa-kiitossivu

Turvallinen ostoprosessi

Koko ostoprosessi on automaattisesti suojattu pankkitason SSL-salauksella. Hintaan sisältyvä salaus pitää asiakkaan maksu- ja tilaustiedot turvassa.

Palveluun valitut kotimaiset ja kansainväliset maksupalveluntarjoajat ovat turvallisia, tunnettuja ja luotettavia toimijoita. 

maksuliikenne-verkkokauppa-ssl-salaus

Automatisoitu maksujen käsittely

Yksinkertaista kaupankäyntirutiinejasi automatisoiduilla maksuilla. Sinun tarvitsee vain vastaanottaa ja käsitellä tilaus, jonka jälkeen Klarna hoitaa maksuliikenteen. Saat tilitykset automaattisesti yritystilillesi.

Asiakkaan tehdessä palautuksen ainoa tehtäväsi on luoda palautus tilaukselle. Rahat palautetaan asiakkaalle automaattisesti Klarnan kautta.

maksuliikenne-klarna-kco

Finqu POS - Integroidut maksupäätteet

maksuliikenne-maksupaate-nets
maksuliikenne-maksupaate-zettle
KOKEMUKSET

"Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Itse ei tarvitse huolehtia toimintojen yhteensopivuudesta, vaan Finqu pitää huolen siitä. Toisaalta pääsen itse muokkaamaan sisältöjä eikä minun tarvitse odottaa kallispalkkaisen konsultin hoitavan hommia. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen."

Kananlento
circle-logos-kananlento