Luo unelmiesi kauppa helposti ja nopeasti

Sinulla on suuria unelmia. Meillä on helpot työkalut niiden saavuttamiseen. Valitse tyylisi ja aloita ilmaiseksi jo tänään.


Kokeile ilmaiseksi

Parempi kuin perinteinen verkkokauppa

Myy helposti verkossa tai missä vain

Et tarvitse useita eri järjestelmiä tai kalliita integraatioita myydäksesi siellä missä asiakkaasi ovat. Sisään rakennettu monikanavaisuus mahdollistaa myymisen kaikkialla, kuten verkossa, kivijalkaliikkeessä ja tapahtumissa. Finqu verkkokauppa ja Finqu POS tekevät myymisen helpoksi ja säästät selvää rahaa yhdellä keskitetyllä kaupankäynnin alustalla.

Hallitse yhdestä paikasta

Hallitse kaikkea myyntiä yhdestä paikassa riippumatta siitä, missä myynti on tapahtunut. Keskitetyn tiedon ansiosta et enää koskaan kärsi päällekkäisistä asiakas- tai tuotetiedoista tai varaston yli myynnistä. Samalla nautit kampanjoista, jotka toimivat läpi kaikkien myyntikanavien.

Parempi myynti alkaa Finqusta - Kokeile 14 päivää maksutta.

icon-design36

Onnistu kaupan kasvattamisessa

Saa yhdestä paikasta kaikki kotisivusta kassajärjestelmään. Kaikki kaupat ovat yksilöllisiä. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi Finqu-kauppa on hyvin pitkälle sovitettavissa kunkin kauppiaan yksilöllisiin tarpeisiin. Juuri se takaa täydellisen istuvuuden sinun liiketoimintaan ja auttaa menestyksen luomisessa.

Kehitä liiketoimintaa mistä vain. Seuraa myyntejä, tee toimituksia, ylläpidä tuotteita tai päivitä vaikka verkkokaupan ulkoasua helposti puhelimella. Täysin mobiilisti toimiva kaupan hallinta mukautuu automaattisesti puhelimelle sopivaksi. Kehitä omaa liiketoimintaa kätevästi sieltä missä oletkin.

Kutsu koko tiimisi mukaan. Kutsu kaikki mukaan tekemään sinun yrityksestäsi seuraavaa menestystarinaa. Jaa valitsemillesi henkilöille käyttöoikeuksia kaupan eri toimintoihin. Laiteriippumaton hallinta ei aseta turhia rajoituksia tiimisi työskentelylle.

icon-design62

Rakenna näyttävä verkkokauppa minuutissa

Loihdi hetkessä näyttävä verkkokauppa, joka sopii yrityksesi brändiin. Poimit vain yhden valmiista tyyleistä ja oma kauppasi on tuota pikaa pystyssä. Verkkokaupan perustus ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Kokeile ilmaiseksi

theme-adune

 

Alusta, joka tukee liiketoiminnan kasvua

Ainutlaatuisen monikanavaisen alustan ansiosta kasvatat liiketoimintaa helposti ja joustavasti. Alusta kasvaa saumattomasti liiketoimintasi mukana ja kerää kaikki tilaukset niin verkosta, kivijalasta kuin tapahtumistakin. 

  • Valitse parhaat kanavat omaan liiketoimintaan
  • Kassasovelluksella myyt myymälässä, tapahtumissa, messuilla tai missä vain
  • Verkkokauppa ja myymälän kassa toimivat saumattomasti yhteen
  • Aloita vaikka vain pelkällä verkkokaupalla ja laajenna myöhemmin
  • Mahtavat nykyaikaiset toiminnot
image-2
Yksi hallinta - kaikki myynnit

Kerää kaikkien eri kanavien myynnit yhteen paikkaan. Tilaushallinnasta näet niin verkkokaupan kuin myymälänkin myynnit ja käsittelet tilauksia helposti. Vain yksi kuukausimyyntiraportti kirjanpitoon riittää.

Ei tarvetta tuplatiedoille

Vain yhdet tiedot riittävät. Hallitse kaikkia tärkeitä tuote- ja asiakastietoja keskitetysti yhdestä paikasta. Tunne asiakkaasi kaikissa kanavissa ja estä tehokkaasti varaston yli myynti reaaliaikaisilla saldoilla.

Myy siellä, missä asiakkaat ovat

Myy enemmän myymällä kaikissa niissä paikoissa missä asiakkaasi ovat. Valitse sopivat myyntikanavat ja myyt täysin saumattomasti verkkokaupalla, kivijalkaliikkeessä ja tapahtumissa.

Sopiva kaiken kokoisille yrityksille ja yrittäjäksi aikoville

Hinnoittelu tukee alkavia yrittäjiä käynnistämään oman myynnin helposti ja edullisesti missä vain. Palvelu kasvaa yrityksen liiketoiminnan mukana ja laajenee tarvittaessa usean verkkokaupan ja myymälän saumattomaksi kokonaisuudeksi. Alkuun pääsee kuitenkin hyvin edullisilla kuukausikustannuksilla.

icon-design33

Liity paremman myynnin maailmaan

Tee loistava valinta ja käynnistä oma menestystarinasi jo tänään.

Kokeile ilmaiseksi

Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.
Lastentarvike vesselit
Lastentarvike vesselit
Valitsin Finqun palvelun, kun ProfiiliCenter Turku aloitti verkkokauppatoiminnan. Verkkokauppa oli helppo ottaa käyttöön ja perusasiat oppi nopeasti asiakaspalvelun avulla. Finqun kehitys on ollut nopeaa ja kauppiaiden ehdottamia ominaisuuksia kuunnellaan. Lisäominaisuudet, kuten eri maksuliikenne- ja toimitusvaihtoehdot ovat nopeita ottaa käyttöön. Valmiiden teemojen avulla verkkokaupasta saa nopeasti ammattimaisen näköisen, jota voi muokata helposti omia vaatimuksia vastaavaksi. Kuukausimaksuun sisältyy kaikki tarvittava verkkokaupan ylläpitoon, eikä erilaisia lisenssejä tai moduuleita tarvitse ostaa erikseen. Kaikin puolin toimiva kokonaisuus.
Profiilicenter Turku
Profiilicenter Turku