Myymisen uusi aikakausi on täällä

Käy kauppaa kaikkialla

Kotimaan nykyaikaisin kaupankäynnin alusta. Kasvata liiketoimintaa myymällä kaikkialla. Yksi alusta, rajattomat mahdollisuudet.

Ei maksuja tai sitoumuksia.

Kokeile maksutta

Myyntikanavat sisään rakennettuna

Verkkokauppa ja paljon enemmän

Myy tuotteita vaivattomasti verkkokaupalla ja kaikissa muissakin kanavissa. Tavoita asiakkaita kaikkialta ja kasvata liiketoimintaasi. Finqu on nykyaikainen monikanavaisen kaupankäynnin alusta, joka yksinkertaistaa myymisen. 

Verkkokauppa

Perusta ammattimainen verkkokauppa tuottamaan yrityksellesi myyntiä verkon kautta.

Tukkumyynti

Hallinnoi tukkuasiakkaitasi helposti ja vastaanota tilauksia vaivattomasti verkossa.

Myymälä

Nauti myynnin helppoudesta myymälässä tai varastossa Finqun kassan avulla.

Tapahtumat

Ota kauppa mukaan tapahtumiin ja messuille ja myy helposti Finqu POS-sovelluksella.

Lisää vain tuotteet ja kaikki myyntikanavat ovat valmiina tuottamaan tilauksia yrityksellesi. Finqu soveltuu yhtä hyvin pienille ja suurille yrityksille. Aloita nyt tai tutustu hinnoitteluun

Luo verkkokauppa

Kotimaan helpoin verkkokauppa

Nyt on vaivatonta aloittaa myynti ammattimaisella verkkokaupalla. Käytä uskomattoman helppoja työkalujamme tehdäksesi unelmistasi totta. 

online-store-builder-4-fi

Valitse paras valmiiksi suunnitelluista teemoista

Verkkokauppaa perustaessa on helpointa lähteä liikkeelle valmiiksi suunnitellulla teemalla. Valitse yrityksellesi sopiva tyyli ja aloita muutamassa minuutissa.

Viimeistele tyyli, joka sopii yrityksesi brändiin

Teeman värien, kuvien ja tekstin muokkaaminen on todella helppoa. Rakenna yrityksellesi kaunis ja brändisi mukainen verkkokauppa koodiin koskematta.

Helppo ja intuitiivinen verkkokaupan muokkaus

Helppo verkkokaupan muokkaus sisältää erilaisia valmiiksi tehtyjä osioita, joita pudotetaan sivulle ja unelmiesi sivu rakentuu hetkessä. Se on niin helppoa.

Nauti mahtavista ominaisuuksista

Menesty kauppiaana

Sisäänrakennetut tehokkaat ominaisuudet parantavat myyntiä. Myy kuin maailman parhaat kauppiaat ja luo oma menestystarinasi. 

Kaikki valmiina

Älä suotta huolehdi. Finqu on täysin valmis kaupankäynnin palvelu, johon sisältyy automaattisesti palvelintila ja kaikki muu tarvittava tekniikka.

Toimintasi on turvattu

Jätä kauppasi tekninen toimivuus kellon ympäri meidän huoleksemme. Palveluun sisältyy aina jatkuva 24/7 seuranta ja teknisten ongelmien korjaaminen.

EI huolta päivityksistä

Uudet ominaisuudet päivittyvät automaattisesti ja ilman lisämaksuja. Sinulla on markkinoiden parhaat työkalut tehdä myyntiä nyt ja tulevaisuudessa.


Parhaita ominaisuuksia markkinointiin


home-great-features
Ammattilaisten valmistama

Asiakkaiden rakastama

Monet menestystarinat ovat alkaneet täällä. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon, jotka päivittäin myyvät paremmin Finqun kanssa.

Finqun monipuolinen verkkokauppa on hyvä valinta kasvavalle yritykselle. Toiminnot ovat pysyneet ajan hermoilla ja asiakaspalvelu toimii aina moitteetta. Meillä Finqu on ollut käytössä nyt noin 3 vuotta, sitä ennen on käytetty Valmiskauppaa ja kokeiltu paria muutakin alustaa. Finqu on nykyaikainen, kehittyvä ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka on auttanut meitä kasvattamaan omaa liiketoimintaamme vailla huolta verkkokaupan teknisestä toimivuudesta. Suosittelemme!
royalkestot-logo
Royalkestot
Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!
ukko-logo
UKKO
Perustaessamme verkkokauppaa valitsimme Finqun, koska se oli edullisin ja selkein. Meille oli tärkeää pystyä rakentamaan nettikauppa itse, jolloin sitä osataan myös käyttää ja ylläpitää ilman ulkopuolista apua. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa eikä ylimääräisiä kuluja synny. Finqun kauppa on helppo käyttää ja siellä on hyvät suomenkieliset ohjeet. Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras!
kirahvi-logo-1
Kirahvi
manne
Aloita 14 päivän kokeilu
Aloita nyt, se on ilmaista!
Kokeile