Myy ja menesty Finqun avulla

Finqun avulla saat tuotteet myyntiin verkkokauppaan, myymälään, tapahtumiin, Facebookiin ja minne vain. Myy kaikkialla yhden helpon hallinnan kautta.

Ilmainen 14 päivän kokeilu - ei maksuja tai sitoumuksia.

home-2image
line-heart-1
image-100

Perustamme yrityksesi verkkokaupan päivässä!

Kerro vain toiveesi ja liiketoimintaan sopiva verkkokauppa on päivässä tuotteita vaille valmis. Perustamme verkkokaupan puolestasi. Kokeile Suomen helpointa verkkokaupan perustamista.

Finqu Startti →

Finqun kasvupolku liiketoiminnallesi

Käynnistä - Myy - Kasvata. Rakenna oma menestystarina Finqulla.

Käynnistä

Käynnistä avullamme helposti kauppa ja luo oma brändisi verkossa. Aloita oman menestystarinan rakentaminen valmiiksi liiketoiminnallesi suunnitellulla kaupalla. 

Finqu Startti →

koti-hallitse

Myy

Kaikki myyntikanavasi yhden hallinnan takana. Myy verkkokaupalla, myymälässä tai missä vain. Kerää enemmän tilauksia myymällä siellä missä asiakkaasi ovat. 

Myy kaikkialla →

Myy kaikenlaisia tuotteita ja palveluja. Lisää myyntiin tuotteita, digitaalisia tuotteita, lahjakortteja, kursseja, valmennuksia tai mitä vain.

Myy mitä vain →

koti-kasvata

Kasvata

Tavoita uusia asiakkaita ja käy kauppaa kuin planeetan parhaat kauppiaat. Kasvata myyntiä mahtavilla markkinoinnin työkaluilla ja kehitä liiketoimintaa anlytiikalla kohti menestystä. 

Markkinoi →

koti-kaynnista

Suosittua blogista

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle
SEO

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle

Kimmi.fi on ompelijoille ja ompelun harrastajille tarkoitettu kangaskauppa ja he käyttävät Finqun alustaa verkkokauppanaan. Elokuun 2019 alussa he olivat Googlen kakkossivulla sijalla 12 tärkeimmällä …

6.6.2022 14:28:12 Lukuaika 3 min
Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkovalmennuksien pitämiseen verkossa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mutta varmasti yksi suosituimmista on yhdysvaltalainen Kajabi. Se on verkkoalusta, jonka avulla voidaan valmennusten lisäksi…

22.11.2022 11:17:06 Lukuaika 2 min
Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Hyvä verkkokaupan etusivu on asiakkaitaan puhutteleva, sillä moni linkki johtaa yleensä suoraan verkkokaupan etusivulle. Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että asiakkaat jäävät selaamaan etusivua vaan sen …

28.6.2022 15:50:48 Lukuaika 6 min

Paras verkkokauppa-alusta yritykselle

“Perustin Käsitellen-verkkokaupan keväällä 2017 ja alusta asti olen ollut erittäin tyytyväinen Finquun. Vaivaton käyttöönotto, loistava asiakaspalvelu ja nykyaikainen järjestelmä!”
circle-logos-kasitellen
Käsitellen
“Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.”
circle-logos-kananlento
Kananlento
“Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.”
circle-logos-kirahvi
Kirahvi

Kaikki mitä tarvitset menestyvälle kaupalle

Valmis monikanavainen ratkaisu markkinoiden terävimmästä kärjestä. Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.

lines-1

finqu-sydan-avainlippu
Menesty paremmin paikallisen kumppanin kanssa. Olemme kotimainen Avainlippu-palvelu ja tunnemme markkinan.