Enemmän myyntiä helpommin

Käy kauppaa siellä missä asiakkaasi ovat ja kasvata liiketoimintaa ammattitason monikanavaisen alustan avulla. Myy verkossa, myymälässä tai missä vain. Yksi alusta - rajattomat mahdollisuudet.

verkkokaupan-perustaminen
SAUMATON

Myy kaikissa kanavissa

Kaikki myyntikanavasi yhden hallinnan takana. Myy verkkokaupalla, myymälässä, tapahtumissa tai missä vain. Kerää enemmän tilauksia myymällä siellä missä asiakkaasi ovat. 

verkkokauppa-puhelin
myymala-pos-sovellus-muokattava-tyopoyta
MARKKINOINTI

Tee tuloksellista markkinointia

Kasvata liiketoimintaasi onnistuneella markkinoinnilla ja näy verkon parhaissa paikoissa. Löydä uusia asiakkaita ja aktivoi vanhoja kauppaan ostoksille.

Nosta myyntiä houkuttelemalla uusia vierailijoita ostoksille. Käännä satunnaiset ostajat uskollisiksi kanta-asiakkaiksi ja laajenna liiketoimintaa menestyksekkäästi. Apunasi ovat tehokkaat markkinointityökalut.

Lue lisää →

koti-kasvata
TEEMAT

Brändisi arvoiset premium-teemat verkkokauppaan

Tutustu upeisiin Premium-teemoihin. Päivitä verkkokauppasi ilme ja tarjoa asiakkaillesi vertaansa vailla oleva ostokokemus. Suomen näyttävimmät verkkokaupat syntyvät Finqulla.

TUOTTEET

Kaikki tuotteet sopivat myyntiin

Lisää myyntiin fyysisiä tuotteita, digitaalisessa muodossa olevia tuotteita, lahjakortteja, kursseja, valmennuksia tai mitä vain. Myy kaikenlaisia tuotteita ja palveluja.

BLOGI

Suosittua blogista

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle
SEO

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle

Kimmi.fi on ompelijoille ja ompelun harrastajille tarkoitettu kangaskauppa ja he käyttävät Finqun alustaa verkkokauppanaan. Elokuun 2019 alussa he olivat Googlen kakkossivulla sijalla 12 tärkeimmällä …

6.6.2022 14:28:12 Lukuaika 3 min
Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkovalmennuksien pitämiseen verkossa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mutta varmasti yksi suosituimmista on yhdysvaltalainen Kajabi. Se on verkkoalusta, jonka avulla voidaan valmennusten lisäksi…

22.11.2022 11:17:06 Lukuaika 2 min
Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Hyvä verkkokaupan etusivu on asiakkaitaan puhutteleva, sillä moni linkki johtaa yleensä suoraan verkkokaupan etusivulle. Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että asiakkaat jäävät selaamaan etusivua vaan sen …

28.6.2022 15:50:48 Lukuaika 6 min
KOKEMUKSET

Paras verkkokauppa-alusta yritykselle

“Perustin Käsitellen-verkkokaupan keväällä 2017 ja alusta asti olen ollut erittäin tyytyväinen Finquun. Vaivaton käyttöönotto, loistava asiakaspalvelu ja nykyaikainen järjestelmä!”
circle-logos-kasitellen
Käsitellen
“Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.”
circle-logos-kananlento
Kananlento
“Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.”
circle-logos-kirahvi
Kirahvi
ASIAKKAAT

Yksi Suomen suosituimmista

Sadat kotimaiset kauppiaat tekevät päivittäin parempaa myyntiä.

finqu-sydan-avainlippu
Menesty paremmin paikallisen kumppanin kanssa. Olemme kotimainen Avainlippu-palvelu ja tunnemme markkinan.

Kaikki mitä tarvitset menestyvälle kaupalle

Valmis ratkaisu markkinoiden terävimmästä kärjestä. Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.