Luo oma kauppa minuuteissa.

Teimme myymisestä helppoa, jotta sinä voisit myydä enemmän. Luo Finqu-kauppa minuuteissa ja kokeile ilmaiseksi!


Luo Finqu-kauppa  Tutustu Finquun

Tervetuloa paremman myynnin maailmaan

Myy kaikkialla

Et tarvitse useita eri järjestelmiä tai kalliita integraatioita myydäksesi siellä missä asiakkaasi ovat. Sisään rakennettu monikanavaisuus mahdollistaa myymisen kaikkialla, kuten verkossa, kivijalkaliikkeessä ja tapahtumissa. Finqu verkkokauppa ja Finqu POS tekevät myymisen helpoksi ja säästät selvää rahaa yhdellä keskitetyllä kaupankäynnin alustalla.

Hallitse yhdestä paikasta

Hallitse kaikkea myyntiä yhdestä paikassa riippumatta siitä, missä myynti on tapahtunut. Keskitetyn tiedon ansiosta et enää koskaan kärsi päällekkäisistä asiakas- tai tuotetiedoista tai varaston yli myynnistä. Samalla nautit kampanjoista, jotka toimivat läpi kaikkien myyntikanavien. Vähemmän vaivaa, enemmän myyntiä.

Älä maksa turhasta

Finqun joustavalla hinnoittelulla saat ensin 2 viikkoa ilmaista aikaa kaupallesi ja käynnistät myynnin vain muutamalla eurolla kuukaudessa. Älä turhaan maksa korkeita kuukausikustannuksia etukäteen. Maksa vasta, kun saat liiketoiminnan käyntiin ja myynnin kunnolla rullaamaan. 

Luo kauppa  

icon-design36

Onnistu liiketoiminnan kasvattamisessa

Saa yhdestä paikasta kaikki kotisivusta kassajärjestelmään. Kaikki kaupat ovat yksilöllisiä. Se mikä sopii yhdelle, ei välttämättä sovi toiselle. Siksi Finqu-kauppa on hyvin pitkälle sovitettavissa kunkin kauppiaan yksilöllisiin tarpeisiin. Juuri se takaa täydellisen istuvuuden sinun liiketoimintaan ja auttaa menestyksen luomisessa.

Kehitä liiketoimintaa mistä vain. Seuraa myyntejä, tee toimituksia, ylläpidä tuotteita tai päivitä vaikka verkkokaupan ulkoasua helposti puhelimella. Täysin mobiilisti toimiva kaupan hallinta mukautuu automaattisesti puhelimelle sopivaksi. Kehitä omaa liiketoimintaa kätevästi sieltä missä oletkin.

Kutsu koko tiimisi mukaan. Kutsu kaikki mukaan tekemään sinun yrityksestäsi seuraavaa menestystarinaa. Jaa valitsemillesi henkilöille käyttöoikeuksia kaupan eri toimintoihin. Laiteriippumaton hallinta ei aseta turhia rajoituksia tiimisi työskentelylle.

icon-design62

Sopii kaiken kokoisille yrityksille ja yrittäjäksi aikoville

Finqun hinnoittelumalli tukee alkavia yrittäjiä käynnistämään oman myynnin helposti ja edullisesti missä vain. Palvelu kasvaa yrityksen liiketoiminnan mukana ja laajenee tarvittaessa usean verkkokaupan ja myymälän saumattomaksi kokonaisuudeksi. Silti alkuun pääsee vaikka yhdellä verkkokaupalla ja hyvin edullisilla kuukausikustannuksilla.

icon-design33

Poimi tyylisi ja aloita verkkokauppa ilmaiseksi

Loihdi hetkessä yrityksesi brändiin sopiva näyttävä verkkokauppa. Poimit vain yhden valmiista tyyleistä ja oma kauppasi on tuota pikaa pystyssä. Verkkokaupan perustus ei koskaan ole ollut tämän helpompaa.

 

verkkokauppa-referenssit

 

Vapauta luovuutesi ja kokeile miltä sinun unelmiesi kauppa näyttäisi.

Ilmaiset teemat    Aloita

Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.

Lastentarvike Vesselit

lastentarvike-vesselit

Valitsin Finqun palvelun, kun ProfiiliCenter Turku aloitti verkkokauppatoiminnan. Verkkokauppa oli helppo ottaa käyttöön ja perusasiat oppi nopeasti asiakaspalvelun avulla. Finqun kehitys on ollut nopeaa ja kauppiaiden ehdottamia ominaisuuksia kuunnellaan. Lisäominaisuudet, kuten eri maksuliikenne- ja toimitusvaihtoehdot ovat nopeita ottaa käyttöön. Valmiiden teemojen avulla verkkokaupasta saa nopeasti ammattimaisen näköisen, jota voi muokata helposti omia vaatimuksia vastaavaksi. Kuukausimaksuun sisältyy kaikki tarvittava verkkokaupan ylläpitoon, eikä erilaisia lisenssejä tai moduuleita tarvitse ostaa erikseen. Kaikin puolin toimiva kokonaisuus.

ProfiiliCenter Turku

profiilicenter-turku

Parempi myynti alkaa Finqusta

Vain yksi järjestelmä riittää. Säästä aikaa, rahaa ja varmista menestyminen.  Aloita parempi myyntisi Finqusta.

icon-design75

Yksi hallinta - kaikki myynnit

Kerää kaikkien eri kanavien myynnit yhteen paikkaan. Tilaushallinnasta näet niin verkkokaupan kuin myymälänkin myynnit ja käsittelet tilauksia helposti. Vain yksi kuukausimyyntiraportti kirjanpitoon riittää.

Ei tarvetta tuplatiedoille

Vain yhdet tiedot riittävät. Hallitse kaikkia tärkeitä tuote- ja asiakastietoja keskitetysti yhdestä paikasta. Tunne asiakkaasi kaikissa kanavissa ja estä tehokkaasti varaston yli myynti reaaliaikaisilla saldoilla.

Myy siellä, missä asiakkaat ovat

Myy enemmän myymällä kaikissa niissä paikoissa missä asiakkaasi ovat. Valitse sopivat myyntikanavat ja myyt täysin saumattomasti verkkokaupalla, kivijalkaliikkeessä ja tapahtumissa.