Luo oma verkkokauppa

Sinulla on suuria unelmia. Meillä on helpot työkalut niiden saavuttamiseen. Valitse tyylisi ja aloita ilmaiseksi jo tänään.  


Aloita ilmainen kokeilu

Ei maksuja tai sitoumuksia. 

 

 

Pystytä minuutissa

Verkkokaupan perustaminen ei tämän helpommaksi tule. Automatisoitu verkkokaupan luonti asettaa puolestasi kaiken valmiiksi aina ulkoasua ja maksutapoja myöten. Valitse vain yksi ammattilaistemme suunnittelemista tyyleistä ja näyttävä verkkokauppa on hetkessä valmis. Aloita ja liiketoimintasi on jo tänään verkossa.

style-cora-frontpage-fi

Cora (0€) - UUSI

style-boutique-frontpage-fi

Boutique (0€)

style-milan-frontpage-fi

Milan (0€)

style-bella-frontpage-fi

Bella (0€)

Aloita ilmainen kokeilu

Löydä lisää tyylejä

Menesty kanssamme

Ei pelkkä vanhan ajan verkkokauppa vaan moderni monikanavainen verkkokauppa. Kerää tilaukset kaikista kanavista ja nosta liiketoiminta uudelle tasolle. Hyödynnä koko myyntipotentiaalisi ja menesty kanssamme.

Myy helposti

Luo verkkokauppa ja myy verkossa. Myy asiakkaille myymälässä, tapahtumissa, messuilla tai missä vain. Kaikki yhdellä saumattomalla alustalla.

Tutustu tapoihin myydä

Myy kaikkialla

Kasvata myyntiä

Kasvata myyntiä ja liiketoimintaa käyttämällä tehokkaita sisään rakennettuja työkaluja. Suunnittele, toteuta ja analysoi erilaisia kampanjoita ammattilaisten tavoin. 

Tutustu myynnin kasvattamiseen

Kasvata myyntiä

Hallitse kaikkea

Hallitse kaikkea tuotteista toimituksiin ja asiakkaista oman henkilökunnan tileihin. Ylläpidä tuotteita, varastoja, vastaanota maksuja, tee toimituksia ja hallitse koko kaupankäyntiäsi helposti. 

Tutustu kaupankäynnin hallintaan

Hallitse kaikkea

Brändisi syntyy hetkessä

Teimme oman verkkokaupan suunnittelusta niin helppoa, että se on lähes kuin taikuutta. Logo, värit, fontit ja kaikki muukin sisältö vaihtuu hetkessä. Näin helppoa muokkausta ei muualta löydy. Katso video.

Liity paremman myynnin maailmaan

Olemme auttaneet tuhansia yrityksiä toteuttamaan unelman omasta verkkkokaupasta. Tänäkin päivänä merkittävä osa kotimaisista verkkokauppiaista tekee parempaa myyntiä Finqun avulla. Tule mukaan.

icon-quote
Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Tämä ei ole mikään itsestäänselvyys nykyään. Itse ei tarvitse huolehtia toimintojen yhteensopivuudesta, vaan Finqu pitää huolen siitä. Toisaalta pääsen itse muokkaamaan sisältöjä eikä minun tarvitse odottaa kallispalkkaisen konsultin hoitavan hommia. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.

Kananlento

icon-quote
Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!

UKKO Finland

icon-quote
Perustaessamme verkkokauppaa valitsimme Finqun, koska se oli edullisin ja selkein. Meille oli tärkeää pystyä rakentamaan nettikauppa itse, jolloin sitä osaataan myös käyttää ja ylläpitää ilman ulkopuolista apua. Itse tekemällä saa juuri sitä mitä haluaa eikä ylimääräisiä kuluja synny. Finqun kauppa on helppo käyttää ja siellä on hyvät suomenkieliset ohjeet. Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras!

Kirahvi

Aloita - se on ilmaista


Aloita ilmainen kokeilu


Ei maksuja tai sitoumuksia.