Myy ja menesty Finqun avulla

Finqun avulla saat tuotteet myyntiin verkkokauppaan, myymälään, tapahtumiin, Facebookiin ja minne vain. Myy kaikkialla yhden helpon hallinnan kautta.


Ilmainen 14 päivän kokeilu - ei maksuja tai sitoumuksia.

home-2image
line-heart-1
image-100

Autamme perustamaan kaupan päivässä!

Kerro vain toiveesi ja liiketoimintaasi sopiva kauppa on hetkessä tuotteita vaille valmis. Kokeile Suomen helpointa verkkokaupan perustamista.

Lue lisää →

Menestystarinat

2_kimmi-logo-pieni_320_200

Kimmi kasvatti myynnin tuhansista miljoonaan Finqun verkkokauppa + myymälä yhdistelmällä. "Mukana kasvussa tulee olemaan ehdottomasti osaltamme myös Finqu."

Lue menestystarina >

lines-1

Referenssit

Näyttävimmät verkkokaupat syntyvät Finqulla. Klikkaa ja katso muutama esimerkki.

Finqun valmis kasvupolku liiketoiminnallesi

Käynnistä - Kasvata - Hallitse

Käynnistä

Käynnistä myynti verkkokaupalla, myymälässä tai missä vain. Kerää enemmän tilauksia myymällä siellä missä asiakkaasi ovat.

Myy fyysisiä tuotteita, digitaalisia tuotteita, lahjakortteja tai mitä vain helposti

Verkkokauppa >
Myymälä >

koti-kaynnista
koti-kasvata

Kasvata

Tavoita uusia asiakkaita ja kasvata myyntiä mahtavilla markkinoinnin ominaisuuksilla. Seuraa ja kehitä liiketoimintaa tarkan analytiikan avulla. Käy kauppaa kuin planeetan parhaat kauppiaat.

Menesty kauppiaana >

Hallitse

Hallitse kaikkea tietoa keskitetysti yhdestä paikasta. Yksinkertaista tuotteiden ylläpitoa ja vähennä virheitä. Pidä varastosaldot aina oikeina, vaikka myisit samasta varastosta useassa paikassa. 

Kaikki yhdessä paikassa >

koti-hallitse

Paras verkkokauppa-alusta yritykselle

“Perustin Käsitellen-verkkokaupan keväällä 2017 ja alusta asti olen ollut erittäin tyytyväinen Finquun. Vaivaton käyttöönotto, loistava asiakaspalvelu ja nykyaikainen järjestelmä!”
circle-logos-kasitellen
Käsitellen
“Finqu on alusta asti ottanut huomioon palvelun jatkuvan kehittämisen. Asiakaspalvelua saa hyvin ja se on suomenkielellä. Mitään ylimääräisiä palikoita ei tarvitse palveluun hankkia, vaan hankittu palvelu on täydellinen.”
circle-logos-kananlento
Kananlento
“Finqun asiakaspalvelu on mielestäni Suomen paras! Finqu kehittyy jatkuvasti ja toimintoja verkkokauppoihin tulee kokoajan lisää. Parasta on että nämä muutokset tehdään meitä kauppiaita kuunnellen ja toiveidemme mukaan.”
circle-logos-kirahvi
Kirahvi

Suosittua blogista

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle
SEO

Hakukoneoptimoinnilla Finqu-kauppa nousi Googlen #1 sijalle

Kimmi.fi on ompelijoille ja ompelun harrastajille tarkoitettu kangaskauppa ja he käyttävät Finqun alustaa verkkokauppanaan. Elokuun 2019 alussa he olivat Googlen kakkossivulla sijalla 12 tärkeimmällä …

6.6.2022 14:28:12 Lukuaika 3 min
Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkofyssari toi verkkopankkimaksut Kajabiin Finqun avulla

Verkkovalmennuksien pitämiseen verkossa on lukuisia erilaisia vaihtoehtoja, mutta varmasti yksi suosituimmista on yhdysvaltalainen Kajabi. Se on verkkoalusta, jonka avulla voidaan valmennusten lisäksi…

22.11.2022 11:17:06 Lukuaika 2 min
Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Verkkokaupan etusivu - näin onnistut

Hyvä verkkokaupan etusivu on asiakkaitaan puhutteleva, sillä moni linkki johtaa yleensä suoraan verkkokaupan etusivulle. Ei ole kuitenkaan tarkoitus, että asiakkaat jäävät selaamaan etusivua vaan sen …

28.6.2022 15:50:48 Lukuaika 6 min

Valmis vai kustomoitu verkkokauppa

Finqu soveltuu yhtä hyvin miljoonia myyville kaupoille kuin pienille aloittaville verkkokaupoille. Valitse oma polkusi ja lähde avullamme rakentamaan yrityksesi menestystarinaa verkossa. 

posti-promotion

Valmis verkkokauppa

Finqun verkkokaupassa on kaikki tarvittava heti valmiina. Saat helppokäyttöisen verkkokaupan, näyttävän ulkoasun, maksutavat, mahtavat ominaisuudet ja kaiken muun. Voit myös ulkoistaa verkkokaupan pystyttämisen ammattilaisille ja saada sen vaivattomasti käyttövalmiina käyttöösi. 

Kokeile >

app-finqu-home-delivery

Kustomoitu verkkokauppa

Valmiskauppa ei sovi jokaiselle liiketoiminnalle. Voi olla, että kaupasta puuttuu jokin ominaisuus tai valmis ulkoasu ei ihan vastaa sitä mitä halutaan. Kaupan vaatiessa räätälöintiä ovat Finqun kustomointipalvelut apunasi. Ota yhteyttä ja katsotaan paras ratkaisu sinun yrityksellesi. 

Ota yhteyttä >

Kaikki mitä tarvitset menestyvälle kaupalle

Valmis monikanavainen ratkaisu markkinoiden terävimmästä kärjestä. Aloita ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.

lines-1

finqu-sydan-avainlippu
Menesty paremmin paikallisen kumppanin kanssa. Olemme kotimainen Avainlippu-palvelu ja tunnemme markkinan.