Klarna Checkout

Täydellinen verkkokaupan kassaratkaisu. Tehty parantamaan myyntiä.

Kasvata liiketoimintaasi

Maksupalvelu, joka lisää myyntiäsi

Houkuttele uusia ja pidä vanhat asiakkaat joustavilla maksuvaihtoehdoilla ja suorituskykyyn perustuvalla markkinoinnilla.

klarna-kco-toimitus-fi

Helppoa ostamista

Klarna Checkout sisältää kaiken, mitä tarvitset luodaksesi asiakkaillesi sujuvan ostokokemuksen, mukaan lukien saumattoman asiakkaan tunnistamisen ja kaikkien tärkeimpien maksutapojen hyväksymisen. Se on kehitetty parantamaan yrityksesi suorituskykyä - muuttamalla kävijät tyytyväisiksi asiakkaiksi.

Tarjoamalla täydellisen verkkokaupan kassaratkaisun teet asiakkaidesi ostosten tekemisestä helppoa, usein yhdellä napsautuksella. Yksinkertaisemmalla ostoprosessilla saat enemmän uskollisia asiakkaita ja vähemmän hylättyjä koreja.

Shoppailua kuten kuuluukin: helppoa, turvallista ja hauskaa.

 

Hinnat

Klarna Checkout maksupalvelun hinnoittelu myytäessä Suomeen.

Hinnat alkaen 2.39% + 0,35€ per maksutapahtuma.

Ei kuukausimaksua, vain pieni provisio myynnistä. Hinta sisältää kaikki kulut maksupalvelun ylläpidosta kauppiaan petossuojaan. Ei piilotettuja kuluja.

Katso pakettikohtaiset hinnat.

Onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä Klarna-tukeen ja kysy lisätietoja.

klarna-banner-3

Klarna

Klarna toimii yli 20 markkina-alueella, joten voimme tukea maailmanlaajuista yritystäsi ympäri maailmaa. Globaalin ulottuvuutemme ansiosta voit ilahduttaa asiakkaita kaikkialla paikallisesti mukautetuilla ratkaisuilla.

Ota yhteyttä Klarnaan