Esittelyssä: Muotiliike Belladonna

lukuaika 2
24.10.2022 20:26:25

Aija's Muotitalo Oy on yhden naisen yritys, jossa toimii kaksi hyvin erityyppistä toimialaa: juhlapukujen vähittäiskauppa sekä lukitestaus ja yksityisopetus. Yritys toimii sekä Kokemäellä että Helsingissä, ja nyt Finqun ansiosta myös valtakunnallisesti verkossa.

Muotiliike Belladonna: Tarinan alku

Yritys syntyi "vahingossa" vuonna 2012. Aija meni ostamaan itselleen pitkää juhlapukua Huittisten Belladonnasta ja yksittäisen puvun sijaan ostikin koko liiketoiminnan! Liiketoimintakaupan mukana tuli myös verkkokauppa, joka suljettiin liian monen huonon kokemuksen jälkeen.

muotiliike-belladonna

Muotiliike Belladonna alkuaikoina

Liike toimi pari vuotta Huittisissa, kunnes 2014 Muotiliike Belladonna muutti Kokemäen Liikekeskukseen. Tuotevalikoimassa pysyivät edelleen pääosin erilaiset juhlapuvut: pitkät iltapuvut, mekot, leningit sekä rippi- ja cocktail-puvut. Juhlapukujen myynnin ohella Aija pyrki kuitenkin systemaattisesti kasvattamaan toista toimialaansa: testaus- ja koulutuspalveluita. Aija halusi parantaa niiden tunnettavuutta sekä tarjontaa ja 2018 alussa Aija päätti kokeilla sen suhteen siipiään myös pääkaupunkiseudulla.

Lukitesti- ja koulutuspalvelut juhlapukujen ohella

Lukitesti- ja yksityisopetuspalveluiden kysyntä ylittikin odotukset ja toiminta keskittyi yhä enemmän pääkaupunkiseudulle. Aija testasi ja opetti kotonaan sekä vieden sinne myös juhlapukuja, mikäli asiakas esitti toiveensa yrityksen verkkosivujen kautta. Toiminnan keskittyminen pääkaupunkiseudulle tarkoitti liiketilasta luopumista Kokemäellä, joten Belladonnan kivijalkaliike siirrettiin Aijan entiseen kotitaloon. Kotitalosta tuli siten vaatepuoti, jossa on yli 5000 juhlapukua!

Tämä malli toimi hyvin vuoden 2020 koronakevääseen asti, jonka jälkeen monen yrityksen toiminta muuttui radikaalisti, myös Aijan. Hallituksen määräämät rajoitukset koronan leviämisen estämiseksi vähensivät myös merkittävästi juhlapukujen että opetuspalveluiden kysyntää. Toisaalta opetuspalvelut saivat kuitenkin uutta puhtia, sillä moni perhe tarvitsi lisätukea koulunkäyntiin etäopetuksen myötä. Tämä pakotti Aijan miettimään uudelleen liiketoimintamallia, jonka seurauksena kivijalkaliike alkoi palvella ajanvarauksella ja opetuspalvelut laajenivat verkkoon.

Casabellan synty

Syksyllä 2021 Aija oli tyytyväinen sen hetkiseen yrityskuvion toimintamalliin ja hän oli valmis kokeilemaan jotakin uutta, joten tuotevalikoimaa päätettiin laajentaa myös sisustustuotteisiin sekä kasuaalimpiin vaatteisiin, sillä näitä voitaisiin myydä myös verkossa. Verkkokauppa palvelisi myös lukitesti- ja opetuspalveluiden asiakkaita mm. maksutapojen osalta. Näistä ajatuksista syntyi Casabella, jossa yhdistyy koti ja kauneus. Yritystoiminta tapahtuu kaikissa muodoissaan pääosin kotoa ja Aija toivo tuotevalikoiman henkivän kauneutta.

Casabellan myyntitoiminnan Aija halusi viedä osin verkkoon ja päätyi suositusten myötä Finquun. Finqu tarjosi minulle parhaan ratkaisun: teemaa voi muokata haluamakseen, kassajärjestelmä on integroituna ja sisältyy hintaan, voi valita itselleen sopivan paketin ja ennen kaikkea muokata verkkokauppaa helposti itse. Casabellan Finqu-kauppa ylitti Aijan odotukset heti alkumetreillä: asiakkaat löysivät sieltä mieleisiään tuotteita, niin sisustusta, vaatteita kuin lukitestipalvelunkin. Asiakkaat kokivat Aijan saaman palautteen mukaan verkkokaupan käytön sujuvaksi. 

IMG_5596

Kokemäen liike vuonna 2014

Casabella-kaupan osoittautuessa toimivaksi, Aija päätti rohkaistua kokeilemaan myös toista Finqu-kauppaa: plus-kokoihin painottuvaa pientä Muotiliike Belladonnan verkkokauppaa. Finqun asiakaspalvelusta Aija sai rohkaisua rakentaa kauppa itse, mikä tuntui aluksi mahdottomalta ajatukselta! Hän uskalsi tarttua tilaisuuteen Finqun kahden viikon maksuttoman kokeilujakson myötä ja nyt toinenkin verkkokauppa on avattu. Jo ensimmäisenä päivänä sinne saapui tilaus!

Miksi Aija valitsi Finqun?

Finqun Aija on valinnut erityisesti sen asiakaspalvelun, toimivuuden, joustavuuden ja kokonaisedullisuuden takia. Asiakaspalvelu auttaa erittäin ystävällisesti, lähes reaaliaikaisesti ja äärettömän selkeillä ohjeilla. Heidän ohjeillaan kuka tahansa voi rakentaa oman verkkokaupan. Alusta on erittäin joustava ja voit muuttaa paketin kokoa tarpeidesi mukaan. Voit aloittaa pienesti kuten Aija ja testata toimivuutta - ja yllättyä iloisesti! Aija arvostaa myös helppoa käytettävyyttä ja valmista maksutaparatkaisua – mikä on pienyrittäjälle hänen mielestään erittäin tärkeää.

Finqu tarjoaa Aijalle mahdollisuuden laajentaa yritysteni toimintaa verkkoon - hänelle sopivassa mittakaavassa, aikataulussa ja lähes riskittömästi. Yhden naisen pieni yritys ei voinut jättää käyttämättä tätä mahdollisuutta!

Muotiliike Belladonna

Muotiliike Belladonnan verkkokaupan löydät täältä!

Casabella

Casabellan verkkokaupan löydät täältä!

Ei kommentteja vielä

Kerro mitä pidit