Kokemuksia

Katso mitä palvelua päivittäin käyttävät kauppiaat ovat sanoneet ja millaisia kauppoja he ovat rakentaneet.

Tutustu kauppiaisiin

Palvelu, jota kauppiaat rakastavat

Kauppiaat rakastavat Finqussa monia asioita. Kiitosta ovat keränneet mm. helppo käytettävyys ja loistava asiakaspalvelu.

Finqun monipuolinen verkkokauppa on hyvä valinta kasvavalle yritykselle. Toiminnot ovat pysyneet ajan hermoilla ja asiakaspalvelu toimii aina moitteetta. Meillä Finqu on ollut käytössä nyt noin 3 vuotta, sitä ennen on käytetty Valmiskauppaa ja kokeiltu paria muutakin alustaa. Finqu on nykyaikainen, kehittyvä ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka on auttanut meitä kasvattamaan omaa liiketoimintaamme vailla huolta verkkokaupan teknisestä toimivuudesta. Suosittelemme!
navi-icon-shopping-cart
Royalkestot
Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.
navi-icon-shopping-cart
Vesselit
FinQun verkkokaupalla on helppo aloittaa verkkokauppaliiketoiminta. Jos ei ole kokemusta koodaamisesta ja haluaa perustaa verkkokaupan niin FinQu todella edullinen vaihtoehto siihen.
navi-icon-shopping-cart
Taikauni

Marketing Specialist

Kokemukseni on hyvä. Selkeä ja helppo käyttää. Asiakaspalvelu on loistavaa! Suosittelen.
navi-icon-shopping-cart
Rigit tmi
Lyhyt kokemukseni tähän asti ihan ok. Ainakin pienellä toimijalla kaikki on pelannut, kunhan itse opin kunnolla käyttämään eli totun tähän.
navi-icon-shopping-cart
Rautanyrkki
Meillä Finqun valinnassa painoi tosi paljon se, mitä tulevaisuudesta on kerrottu eli visiopuoli. Ilmeisesti teillä oli Valmiskauppa-tausta ja kun sitä olin joskus jossain välissä kokeillut, niin uskoin, että perushommat onnistuu. Monikanavaisuus on tärkeä asia. Meillä on myös kivijalka ja odotamme sitä myymälä-toimintoa kovasti.
navi-icon-shopping-cart
Kananlento
Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!
navi-icon-shopping-cart
UKKO
Katso muutama esimerkki

Näyttävät verkkokaupat syntyvät Finqulla

Olipa unelmasi myydä muodin, kauneuden, liikunnan tai mitä vain tuotteita, tekee Finqu myynnistä vaivatonta ja mukavaa.

Luo verkkokauppa - ilmaiseksi

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.