Tutustu kauppoihin

Katso mitä palvelua päivittäin käyttävät kauppiaat ovat sanoneet ja millaisia kauppoja he ovat rakentaneet.


Kokeile ilmaiseksi

 

 

Kauppiaiden kokemuksia

Kauppiaat rakastavat Finqussa monia asioita. Kiitosta ovat keränneet mm. helppo käytettävyys ja loistava asiakaspalvelu. Lue alta kauppiaiden kokemuksia.

Kokemukseni on hyvä. Selkeä ja helppo käyttää. Asiakaspalvelu on loistavaa! Suosittelen.
Margit
Rigit Tmi
Finqun monipuolinen verkkokauppa on hyvä valinta kasvavalle yritykselle. Toiminnot ovat pysyneet ajan hermoilla ja asiakaspalvelu toimii aina moitteetta. Meillä Finqu on ollut käytössä nyt noin 3 vuotta, sitä ennen on käytetty Valmiskauppaa ja kokeiltu paria muutakin alustaa. Finqu on nykyaikainen, kehittyvä ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka on auttanut meitä kasvattamaan omaa liiketoimintaamme vailla huolta verkkokaupan teknisestä toimivuudesta. Suosittelemme!
Royalkestot
FinQun verkkokaupalla on helppo aloittaa verkkokauppaliiketoiminta. Jos ei ole kokemusta koodaamisesta ja haluaa perustaa verkkokaupan niin FinQu todella edullinen vaihtoehto siihen.
Jani
TaikaUni

Verkkokauppoja

Olipa unelmasi myydä muodin, kauneuden, lasten, sisustuksen tai mitä vain tuotteita, tekee Finqu myymisestä helppoa ja mukavaa. Klikkaa kuvaa ja tutustu muutamiin esimerkkeihin.

customers-fi-etela8

customers-fi-ebikestore

customers-fi-treenikamat

customers-fi-lapinkettu

customers-fi-visklig

customers-fi-hopiavuori

Lisää suositteluja

Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.
Lastentarvike Vesselit
Kyllä voin suositella.
Timo Järvinen
murmau
Lyhyt kokemukseni tähän asti ihan ok. Ainakin pienellä toimijalla kaikki on pelannut, kunhan itse opin kunnolla käyttämään eli totun tähän.
Eija Yrjölä
Rautanyrkki Oy
Hinta-laatu-suhde on kohdallaan ja kyllä saa toimimaan.
Annika Airasmaa-Aaldijk
Rehashop
On toiminut ihan mukavasti pienehköihin tarpeisiini.
Jari Lindström
Smartecno
Meillä Finqun valinnassa painoi tosi paljon se, mitä tulevaisuudesta on kerrottu eli visiopuoli. Ilmeisesti teillä oli Valmiskauppa-tausta ja kun sitä olin joskus jossain välissä kokeillut, niin uskoin, että perushommat onnistuu. Monikanavaisuus on tärkeä asia. Meillä on myös kivijalka ja odotamme sitä myymälä-toimintoa kovasti.
Sari
Kananlento
Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!
UKKO

Luo oma kauppasi Finqulla 


verkkokauppa-referenssit

Verkkokaupan perustaminen ei koskaan ole ollut näin helppoa. Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan. Ei maksuja tai sitoumuksia.


Kokeile ilmaiseksi

Katso valmiit tyylit verkkokauppaan