Kauppiaiden kokemuksia

Kauppiaat rakastavat Finqussa monia asioita. Erityistä kiitosta ovat keränneet helppo käytettävyys ja loistava asiakaspalvelu. Myös palvelun kattavat ominaisuudet on koettu mahtaviksi. Lue alta kauppiaiden kokemuksia.

Ehdottomasti suosittelen Finqua, ja useampi kauppias on lähtenyt/lähtemässä Finqulaiseksi tutustuttuaan kauppaamme ja sen ominaisuuksiin. Loistava asiakaspalvelu on ollut aina tavoitettavissa, kun apua olen tarvinnut ja kärsivällisesti ohjannut ja opastanut myös tällaista noviisia. Olen erittäin tyytyväinen.
Lastentarvike Vesselit
Kyllä voin suositella.
Timo Järvinen
murmau
Lyhyt kokemukseni tähän asti ihan ok. Ainakin pienellä toimijalla kaikki on pelannut, kunhan itse opin kunnolla käyttämään eli totun tähän.
Eija Yrjölä
Rautanyrkki Oy
Hinta-laatu-suhde on kohdallaan ja kyllä saa toimimaan.
Annika Airasmaa-Aaldijk
Rehashop
On toiminut ihan mukavasti pienehköihin tarpeisiini.
Jari Lindström
Smartecno
Meillä Finqun valinnassa painoi tosi paljon se, mitä tulevaisuudesta on kerrottu eli visiopuoli. Ilmeisesti teillä oli Valmiskauppa-tausta ja kun sitä olin joskus jossain välissä kokeillut, niin uskoin, että perushommat onnistuu. Monikanavaisuus on tärkeä asia. Meillä on myös kivijalka ja odotamme sitä myymälä-toimintoa kovasti.
Sari
Kananlento
Finqun monipuolinen verkkokauppa on hyvä valinta kasvavalle yritykselle. Toiminnot ovat pysyneet ajan hermoilla ja asiakaspalvelu toimii aina moitteetta. Meillä Finqu on ollut käytössä nyt noin 3 vuotta, sitä ennen on käytetty Valmiskauppaa ja kokeiltu paria muutakin alustaa. Finqu on nykyaikainen, kehittyvä ja monipuolinen verkkokauppa-alusta, joka on auttanut meitä kasvattamaan omaa liiketoimintaamme vailla huolta verkkokaupan teknisestä toimivuudesta. Suosittelemme!
Royalkestot
FinQun verkkokaupalla on helppo aloittaa verkkokauppaliiketoiminta. Jos ei ole kokemusta koodaamisesta ja haluaa perustaa verkkokaupan niin FinQu todella edullinen vaihtoehto siihen.
Jani
TaikaUni
Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!
UKKO
Kokemukseni on hyvä. Selkeä ja helppo käyttää. Asiakaspalvelu on loistavaa! Suosittelen.
Margit
Rigit Tmi

Luo oma kauppasi Finqulla 


verkkokauppa-referenssit

 

Aloita oman kauppasi perustaminen jo tänään käyttäjien suosimalla verkkokauppa-alustalla.


Kokeile ilmaiseksi

Katso valmiit tyylit verkkokauppaan