FINQU

Alusta, joka parantaa yrityksesi myyntiä

Moderni alusta monikanavaiseen myyntiin ja markkinointiin. Kasvata liiketoimintaa tavoittamalla asiakkaat kaikkialta ja kerää enemmän tilauksia. Yksi alusta - rajattomat mahdollisuudet.

alusta-monikanavainen-hallinta
alusta-enemman-myyntia

Enemmän myyntiä helpommin

Saat yhden palvelun kautta kaikki menestymisen kannalta tärkeät kaupankäynnin ominaisuudet helposti ja sisäänrakennettuna.

Ainutlaatuinen monikanavaisuus 

Kaikki myyntikanavat yhden hallinnan kautta. Nauti ainutlaatuisesta monikanavaisuudesta ja myy saumattomasti kaikkialla.

Verkkokauppa

Kaikki mitä tarvitset menestyvään verkkokauppa-liiketoimintaan. Saat vaikuttavan verkkokaupan, joka todella myy ja vahvistaa brändiäsi.

Lue lisää →

Myymälä

Aloita myynti siellä, missä asiakkaasi ovat ja rahasta helposti myymälässä, messuilla, tapahtumassa tai jopa varastossa.

Lue lisää →

Osta-nappi

Lisää helposti yksittäisiä tuotteita verkkosivustolle, blogiin tai minne vain. Voit lisätä tuotteen myös esitteisiin ja mainoksiin käyttämällä QR-koodia.

alusta-kustomointi

Pitkälle kustomoitavissa liiketoiminnan vaatimuksiin

Sovellukset

Laajenna ominaisuuksia helposti käyttöön aktivoitavilla valmiilla sovelluksilla. Valitse parhaat sovellukset ja tee myynnistä vieläkin parempaa. 

Lue lisää → 

Automaatiot

Löydät Zapierin tuhansia sovelluksia käsittävästä kirjastosta valmiita liitoksia saumattomaan tiedon siirtoon ja manuaalisen rutiinityön automatisointiin.

Lue lisää →

Kysy lisää

Asiantuntijat toteuttavat ammattimaisesti verkkokaupan ulkoasujen räätälöinnin sekä toiminnot ja ominaisuudet, joita yrityksesi tarvitsee.

Ota yhteyttä →

finqu-sydan-avainlippu