Näyttävät teemat verkkokauppaan

Toteuta valmisteemojen avulla unelmiesi ulkoasu helposti ja nopeasti. Muokkaat ulkoasun käden käänteessä sopimaan yrityksesi brändiin.

Valitse

Valitse sopiva teema

Asenna

Asenna yhdellä klikkauksella

Tee siitä oma

Vaihda värit ja sisältö - valmis

Finqun valmisteemat

Finqun valmisteemat ovat heti valmiina käyttöön. Teemojen värejä, kuvia, tekstejä sekä elementtejä on hyvin helppoa muokata. Muokkaus ei vaadi ohjelmointiosaamista.

Cora

Cora on suosituin valmisteemamme ja Startti-palvelun luotettu vakioteema. Teeman parasta antia ovat laajat ominaisuudet, helppo muokattavuus ja todella nopea verkkokaupan pystytys. 

Teema sisältää 10 valmista vaihtoehtoista ulkoasua. Asetuksista on myös mahdollisuus valita mieluiset erilaisista ylä- ja alapalkeista sekä muuttaa taustaväri vaikka mustaksi.

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

cora-screenshot

Majesty

Majesty on pirteä teema ja soveltuu parhaiten pienelle tuotemäärälle. Teemalla toteutat myös kotisivumaisen verkkokaupan, missä tuotteet ovat sivuosassa.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-majesty

Electric

Electric on nimensä mukaisesti sopiva teknisten tuotteiden verkkokaupalle. Toimii parhaiten silloin, kun tuotteita ja tuoteryhmiä on suuri määrä. 

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-electric

Helion

Helion on toiseksi suosituin teemamme. Isojen kuvien ansiosta etusivu on näyttävä. Sopii hyvin esimerkiksi harrastuksiin, vaatteisiin tai monen muunkin toimialan verkkokaupaksi.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-helion

Juicy

Mehukas ja leikkisä Juicy on hyvä valinta kotisivumaiselle verkkokaupalle. Teemalla rakennat näyttävän kotisivun, joka sisältää myös verkkokaupan.

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-juicy

Flow

Sivupalkillinen Flow näyttää kaikki tuoteryhmät vasemmassa laidassa. Sopii hyvin vähän isommalle tuotemäärälle ja esimerkiksi huonekalujen myyntiin.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-flow

Star

Tyylikäs ja koko näytön peittävä Star on suunniteltu laajaa tuotemäärää silmällä pitäen. Soveltuu parhaiten kauneuden, muodin tai vastaavalle näyttävyyttä vaativalle verkkokaupalle.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-star

Solina

Simppeli Solina esittelee hienosti yksilöllisiä tuotteita. Toimii parhaiten arvokkaiden ja yksilöllisten tuotteiden esittelyyn.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-solina

Rye

Valmiiksi tummalle taustalle toteutettu Rye on jämäkkä valinta pienille liikkeille. Teeman päälle rakennat vaikka pyöräliikkeen kotisivun ja verkkokaupan.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-rye

Nedo

Näyttävä Nedo esittelee tuotteita isosti. Isot ja värikkäät kuva-alueet toivottavat asiakkaan tervetulleeksi ostoksille. Toimii parhaiten esimerkiksi lelukaupassa.

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-nedo

Kobi

Kobi on tyylikäs ja hillitty teema esimerkiksi taidekaupalle. Vaalea ja pelkistetty ulkoasu nostaa verkkokaupan sisällön esiin.  

Tämä teema on maksutta käytettävissä.

theme-kobi

Esittelyssä suosittu Cora-teema

Cora-teema on paras valinta aloittelevalle verkkokaupalle.

Yllättävän simppeli ulkoasun muokkaus yhdessä valikoitujen ominaisuuksien kanssa auttavat sinua saamaan liiketoimintaan sopivan verkkokaupan helposti ja nopeasti kuntoon.

online-store-builder-1-fi

Sopiva vasta-alkajille

Cora on toteutettu silmällä pitäen suoraviivaista ja helppoa verkkokaupan ulkoasun muokkausta. Hyvä teema ensimmäiseen verkkokauppaan ja aina, kun haluat nopeasti liikkeelle. Suosittelemme! 

Valikoidut ominaisuudet

Cora ei sisällä yhtä paljon erilaisia asetuksia ja säätöjä mitä muut teemat sisältävät. Kuitenkin sekin sisältää todella laajat ominaisuudet ja muokattavuus on hyvin suoraviivaista.

Kustomoitava lähdekoodi

Kaikki teemat ovat kustomoitavissa liiketoiminnan tarpeisiin. Toteuta juuri sellainen kauppa kuin haluat tai tee pieniä hienosäätöjä jo olemassa oleviin toimintoihin teema-dokumentaation avulla.

Vapauta luovuutesi ja kokeile miltä sinun verkkokauppasi näyttäisi