Kaikki maksutavat verkkokauppaan

Tarjoa asiakkaillesi kaikki parhaat maksutavat ja markkinoiden sujuvin ostokokemus Klarna Checkout maksupalvelun avulla.

klarna-kco-finqu-2

Klarna Checkout

Klarna Checkout sis√§lt√§√§ kotimaiset verkkopankit, korttimaksut ja laskulla maksamisen. Saat helposti ja ilman kiinteit√§ kuukausikustannuksia kaikki tarvittavat maksutavat verkkokauppaan. Vakiona k√§yt√∂ss√§, mutta ei pakollinen. 

Enemmän kuin maksutapa

Klarna Checkout ei ole pelkk√§ maksutapa. Palvelu tuo asiakkaillesi markkinoiden parhaan verkkokaupan kassan ja sujuvimman ostokokemuksen. Kassa toimii yhdell√§ sivulla ja tunnistaa asiakkaan, jonka j√§lkeen kassa osaa automaattisesti tarjoata juuri oikeat maksutavat asiakkaasi mukaan. Et en√§√§ koskaan menet√§ myynti√§ keskener√§isten maksuvaihtoehtojen tai liian hankalan kassan takia. 

Hinta alkaen 2,39% + 0,35‚ā¨ / tapahtuma. Kuukausimaksu 0‚ā¨.

Tutustu tarkemmin Klarna Checkout maksupalveluun ‚Üí

Valmis käyttöön

Klarna Checkout on valmiiksi integroituna. Sinun tarvitsee vain päättää, mitä haluat myydä, ja vastaanotat maksuja hetkessä.

Helpoin ostokokemus

Maailmanluokan shoppailukokemus sisään rakennettuna. Moderni yhden sivun kassa tekee ostamisesta uskomattoman helppoa.

Paikallinen ja kansainvälinen

Myy paikallisesti tai kerää maksuja eri puolilta maailmaa. Tunnista ostaja ja tarjoa automaattisesti oikeat paikalliset maksutavat.

Käytä haluamaasi maksupalvelua

Klarna Checkout on vakiona käytössä, mutta ei pakollinen. Valitse kaupallesi parhaiten sopiva maksupalvelu monista eri vaihtoehdoista. Kaikki palveluntarjoajat ovat valmiiksi integroituja ja helposti käyttöön otettavissa.

Klarna

Klarna toimii yli 20 markkina-alueella, joten voimme tukea maailmanlaajuista yritystäsi ympäri maailmaa. Globaalin kattavuutemme ansiosta voit ilahduttaa asiakkaita paikallisesti mukautetuilla ratkaisuilla missä tahansa.

Klarna

payments-klarna-company

Paytrail

Yksi sopimus - kaikki maksutavat. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa. Palvelumme on auttanut tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

Paytrail

payments-paytrail-company

Svea Payments

Tarjoamalla verkkokauppasi asiakkaille kattavat maksutavat parannat ostoskorien l√§pimenoa ja kasvatat myynti√§. Meilt√§ saat kaikki maksutavat k√§ytt√∂√∂n helposti ‚Äď ja viel√§ helpompaa niiden k√§ytt√§minen on asiakkaallesi.

Svea

payments-svea-company

Verifone BlueCommerce

BlueCommerce tarjoaa sinulle markkinoiden monipuolisimman maksutapavalikoiman. Pohjoismaalaisten sekä Baltian pankkien maksupainikkeet, kansainväliset sekä paikalliset maksukortit, useat lasku- sekä osamaksuratkaisut ja mobiilimaksaminen tarjoavat verkkokaupallenne noin 50 eri maksutapavaihtoehtoa.

BlueCommerce

payments-bluecommerce-company

Visma Pay

Maksupalvelu verkkokauppaan. Visma Pay maksupalvelun avulla tarjoat kaikki suosituimmat maksutavat asiakkaillesi verkkokaupassasi ja lisäät myyntiäsi.

Visma

payments-vismapay-company

PayPal

PayPal Commerce Platformin avulla asiakkaidesi on helppo maksaa monilla haluamillaan tavoilla. Voit tarjota globaaleja ja paikallisia maksuvaihtoehtoja. Se on sellaista joustavuutta, jota asiakkaat vaativat ja joka voi auttaa sinua kasvamaan markkinoilla.

PayPal

payments-paypal-company

Stripe

135+ valuuttaa ja kymmeniä maksutapoja. Stripe helpottaa uusien markkinoiden lanseeraamista ja tarjoaa asiakkaidesi haluamaa maksutapaa lisätäksesi myyntiä ulkomailla.

Stripe

payments-stripe-company
Aloita maksujen vastaanottaminen jo tänään

Perusta oma kauppasi hetkessä!