Myy mitä vain

Myy tuotteita, digitaalisia tuotteita, lahjakortteja, tuotepaketteja, kursseja ja valmennuksia tai mitä vain. Kaikki helposti yhden palvelun kautta.

clay-hearts

Myy kaiken kokoisia ja muotoisia tuotteita

Lisää myyntiin vaatteita, elektroniikkaa, käsityötarvikkeita tai vaikka lentokoneita. Myytäville tuotekategorioille ei ole rajoitteita. Voit myydä myös kustomoitavia tuotteita, missä asiakas valitsee monista eri tuoteoptioista mieluisan kokoonpanon.

bracelet-leather

Myy digitaalisia tuotteita

Myy kaupassa kaavoja, ohjeita, käsikirjoja, videoita tai mitä vain sähköisesti toimitettavia tuotteita. Verkkokauppa tunnistaa tuotteen olevan digitaalinen ja osaa näyttää sopivan toimitustavan. Maksun jälkeen tuotteet tai latauslinkit voi toimittaa asiakkaan sähköpostiin.

digital-painting

Myy lahjakortteja

Myy ja toimita lahjakortteja postitse tai toimita automaattisesti sähköpostiin. Automaattisesti toimitettavat lahjakortit lähetetään asiakkaan sähköpostiin tilauksen maksamisen jälkeen. Lahjakortin koodi on heti käytettävissä verkkokaupassa, myymälässä ja kaikkialla missä myyt Finqulla. 

gift-box-christmas

Myy tuotepaketteja

Muodosta valikoiduista tuotteista tuotepaketteja ja hinnoittele ne houkuttelevaan yhteishintaan. Tuotepakettien lisääminen on vaivatonta olemassa olevista tuotteista ja varastosaldoja seurataan automaattisesti, mikäli niitä on tuotteelle asetettu. 

product-bundles-trekking

Myy kursseja, valmennuksia ja muita tapahtumia

Kerää osallistujilta maksuja myymällä kursseja, valmennuksia ja muita tapahtumia helposti Finqun kautta. Voit myös liittää erilaisia tapahtumaan liittyviä dokumentteja mukaan asiakkaalle lähtevään sähköpostivahvistukseen. 

elearning

Myy mitä vain yhden palvelun kautta

Myy kaikenlaisia tuotteita vaivattomasti yhdellä palvelulla. Yhdistele erilaisia tuotteita ja saa koko tuotevalikoimasi kätevästi myyntiin Finqun kautta. Ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.