Verkkokauppa  >  Ulkoasu

Näyttävä verkkokaupan ulkoasu 

Loihdi hetkessä verkkokaupalle unelmiesi ulkoasu käyttämällä ammattilaisten suunnittelemia valmisteemoja. Aloita valitsemalla tyylisi.

Verkkokauppa, joka kuvastaa brändiäsi

Valmiiden teemojen avulla loihdit hetkessä näyttävän verkkokaupan, joka sopii yrityksesi brändiin. Poimit vain yhden parhaista tyyleistämme ja oma kauppasi on tuota pikaa valmis.

Vapauta luovuutesi ja kokeile miltä sinun unelmiesi kauppa näyttäisi.


Kokeile ilmaiseksi

theme-ennel-fi

 

Helppo teeman muokkaus ja sisällön päivitys

Ulkoasun muokkaus on tehty helpoksi. Yksinkertainen ulkoasueditori tarjoaa monipuoliset työkalut mm. värien, kuvien ja asettelun muutoksille. Myös sivujen sisällön päivitys ja uusien sivujen lisääminen onnistuu hyvin nopeasti ja vaivattomasti.

 • Valmiita ulkoasuja. Mukana ulkoasupohjat ja asettelut.
 • Helppo ulkoasueditori. Selkeä ja yksinkertainen käytettävyys.
 • Ei vaadi koodausta. Muokkaus onnistuu täysin ilman ohjelmointiosaamista.
icon-design88

Responsiivinen suunnittelu vakiona

Valmisteemat toimivat responsiivisesti ja mukautuvat automaattisesti eri laitteille sopiviksi. Asiakkaan ostokokemus on aina yhtä hyvä riippumatta siitä tekeekö ostoksia puhelimella vai tietokoneella.

 • Automaattinen. Mukautuva suunnittelu sisään rakennettuna.
 • Kaikki laitteet. Verkkokauppa mukautuu käytettäväksi myös puhelimella.
 • Enemmän myyntiä. Yksikään tilaus ei jää saapumatta toimimattoman kaupan takia.
icon-design82

Kotisivu ja blogi verkkokaupalla

Yrityksesi kotisivu rakentuu käden käänteessä verkkokauppa-alustan päälle. Kun et halua kotisivun näyttävän verkkokaupalta, onnistuu sekin. Teemoista löytyy vaihtoehtoja, millä verkkokaupan ulkoasun saa näyttämään kotisivulta. Tällä tavalla luot helposti kotisivumaisen verkkokaupan, missä verkkokauppa voi olla sivuosassa ja kotisivut pääosassa.

icon-design100

Teeman suunnittelu - Näin onnistut

Teeman suunnittelu valmisteemoilla on todella nopea tapa saada aikaiseksi unelmien kauppa. Helppojen muokkaustyökalujen ansiosta kuka vain voi olla huippusuunnittelija ja tehdä kaupan, mikä näyttää ison rahan ammattilaisten tekemältä. Aloita oma suunnittelusi ja totea kuinka helppoa verkkokaupan perustaminen voikaan olla.

 1. poimi brändisi tyyli. Valmisteemoista löytyy näyttäviä vaihtoehtoja erilaisille kaupoille, kuten vaatekaupalle ja elektroniikkakaupalle.
 2. valitse värimaailma ja lisää kuvat. Valitse asetuksista brändiäsi vastaava värimaailma ja lisää logot sekä kuvat.
 3. valmis kokeiluun. Lopuksi siirry verkkokauppaan kokeilemaan miten ulkoasu toimii selailemalla sivuja läpi.

Kokeile ilmaiseksi

manja-vitolic-7tOV35hnkao-unsplash
 • Ilmainen. Ilmaisia teemoja verkkokauppaan.
 • Helppo. Helppo editori teeman muokkaukseen.
 • Responsiivinen. Mukautuu eri laitteille sopivaksi.

Ilmainen ulkoasu verkkokauppaan

Finqun suunnittelemat ja ylläpitämät ulkoasut sisältyvät aina palvelun hintaan. Niiden nopea käyttöönotto ja muokkaus tekevät oman brändin toteutuksesta uskomattoman helppoa. 

Voiko kauppaan valita minkä vain teeman?

Tietysti! Kaikki teemat ovat heti käytettävissä verkkokaupan perustamisessa. Löydät useita eri vaihtoehtoja ilmaisista verkkokaupan teemoista, joilla pääset helposti ja näyttävästi liikkeelle. 

Voiko teemaa vaihtaa myöhemmin?

Tottakai! Teema on vaihdettavissa helposti koska vain. Uutta teemaa voi myös muokata samalla kun kaupassa on vielä käytössä vanha teema. Näin teeman vaihtaminen ei katkaise myyntiä missään tilanteessa.

Voiko teeman kuvia ja värejä muokata?

Todella helposti! Teemojen värit, kuvat ja kaikki muukin sisältö on helposti muokattavissa editorilla. Teemojen edistyksellinen teknologia sallii suurtenkin muutosten tekemisen ilman koodaustaitoja.

Pystyykö teemojen lähdekoodia muokkaamaan?

Kyllä, kunhan valitun paketin ominaisuudet sisältävät lähdekoodin muokkauksen. Lähdekoodin muokkaaminen onnistuu helposti suoraan editorin kautta.

Tukevatko teemat monikielisyyttä?

Kyllä tukevat. Teemoissa on hyvin edistyneet ominaisuudet kielikohtaisten sisältöjen näyttämiseen ja mm. vakiotekstit ovat helposti käännettävissä eri kielille.