Paytrail

Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu. Yhdellä sopimuksella saat kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa.

Paytrail-maksusovellus on otettavissa helposti käyttöön Finqussa.

 

apps-paytrail

 

Nopeat tilitykset

Markkinoiden nopeimmat maksujen tilitykset ja erilaiset tilitysmallit mahdollistavat nopean rahankierron ja oman verkkokaupan taustajärjestelmiin sopivan mallin. Pankkimaksujen tilitysviive on yksi pankkipäivä. Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tilitysviive on 3 pankkipäivää.

Helppokäyttöinen

Maksuliikenteen seuranta, yksittäisten maksujen tarkastelu sekä palautusten hallinta tapahtuu helposti Paytrailin Kauppiaspaneelissa. Lisäksi Kauppiaspaneelissa on mahdollista viestiä Paytrailin asiakaspalvelun kanssa.

Asiakaspalvelu mukana

Paytrail tarjoaa suomenkielisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun niin kauppiaille kuin kuluttaja-asiakkaille. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 ja siellä työskentelevät asiantuntijat auttavat mielellään kaikissa maksuliikennettä koskevissa kysymyksissä.

Reaaliaikainen

Kaikilla Paytrailin asiakkailla on käytössään pankkimaksujen reaaliaikaiset maksukuittaukset. Näiden ansiosta verkkokauppa saa välittömästi tiedon myös kesken jääneiden pankkimaksujen läpimenosta. Tämä vähentää asiakaspalveluun tulevien kyselyiden määrää sekä auttaa pitämään kaupan varastosaldot ajan tasalla.

Raportit ja tilastot

Palvelu tarjoaa kattavan tilastoinnin ja raportoinnin tehdyistä maksuista ja maksutavoista. Kauppiaspaneelin avulla maksutapahtumiin liittyvät tiedot saadaan helposti kirjanpitoon liitettävässä muodossa (sis. ALV-erittelyn).

Kuluttajille 5000 € luottoraja

Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tarjoama luottoraja Paytrailin asiakkaille on 5000 euroa.

Mukana maksusivun ohitus

Maksusivun ohitus on normaalisti Paytrailin maksullinen lisäpalvelu, joka tuo maksutavan valinnan suoraan verkkokaupan kassalle. Käytännössä Paytrailin maksusivua ei näytetä lainkaan ja asiakas pääsee valitsemaan heti verkkokaupan kassalla mieluisan maksutavan ja siirtymään suoraan maksuun.

Maksusivun ohitus tekee ostamisesta asiakkaalle helpompaa ja nostaa tilauskonversiota. Finqussa mukana palvelun kuukausihinnassa.

paytrail-maksusivun-ohitus

Hinnat

Paytrail hinnasto Finqun kauppiaille 1.2.2020 alkaen.

Kuukausimaksu 39 € *
Pankkimaksut 0,35 € (Nordea 0,50 €) + 0,5 %
Visa, Visa Electron, Mastercard, Eurocard 0,35 € + 2,5 %
American Express 0,35 € + 3 %
Collector, Jousto 0,35 € + 2,5 %
MobilePay 0,35 € + 2,5 %
Siirto 0,35 €
Palautukset
0,35 €


* Sisältää maksuvalintasivun ohituksen. Tämä on normaalisti maksullinen lisäpalvelu, jonka hinta on 19 € /kk.

Hintoihin lisätään alv. 24 %. (Poislukien transaktiomaksut, jotka ovat alv. 0 %. Kauppiaan omilla suorilla sopimuksilla olevien maksutapojen transaktiomaksut ovat alv. 24 %.) Maksutavoissa, joissa on provisio, hinnaston mukainen provisio vähennetään ostoksen kokonaissummasta. 

Tutustu tarkemmin www.paytrail.com