Kassajärjestelmä myymälään ja messuille

Finqu POS mullistaa perinteiset kassajärjestelmät. Se toimii yhtä hyvin kivijalkaliikkeen kiinteänä kassapäätteenä kuin mobiilikassana messuilla. Kokeile maksutta 14 päivää.


Aloita ilmainen kokeilu

 

 

  • Ilmainen ja helppo käyttöönotto - avaaminen onnistuu netin kautta
  • Minuuteissa käytössä - pääset nopeasti aloittamaan myynnin
  • Toimii tavallisilla laitteilla - et ole sidottuna kalliisiin kassalaitteisiin

Kassakone hetkessä valmis myyntiin

  • Avaa minuuteissa netissä. Vaivalloiset kassajärjestelmien hankintaprojektit ovat historiaa. Avaat monipuolisen ja toimivan kassakoneen minuuteissa käyttöösi luomalla kaupan Finquun.
  • Toimii normaaleilla laitteilla. Et ole sidoksissa toimittajan määrittämiin kassalaitteisiin tai tarvitse mitään erikoisia tai kalliita laitteita. Normaali puhelin ja tabletti toimivat mainiosti kassapäätteenä.
  • Helppokäyttöinen kassasovellus. Helpoksi tehty kassa mukautuu kauppiaan tekemien myyntien ja asetusten mukaan sopimaan täydellisesti kaupankäyntiin.
icon-design5

Mobiilikassa kirpputorille, kahvilaan ja kampaamoon

Finqu POS kassa ei ole millään tavalla toimialaan sidonnainen ja kassa on sopiva erikoisliikkeiden lisäksi esimerkiksi kirpputorille, kahvilaan ja kampaamoon.

Kassa toimii kätevästi laitteista riippumatta ja käyttöön voi valita parhaiten liiketoimintaan sopivan kokonaisuuden puhelimista, tableteista tai tietokoneista. Kun sinulla on jo laitteet, vain sovelluksen lataaminen riittää ja myynti on tuota pikaa käynnissä.

icon-design90

Hinta sisältää verkkokaupan

Liitä mukaan ilmainen verkkokauppa saumattomalla toimivuudella. Hallitset kaikkea myyntiä yhdestä paikasta ja pidät varastosaldot sekä tuotetiedot automaattisesti synkronoituna ilman erillistä käsityötä.

Verkkokauppa-alusta sisältyy hintaan ja saat sen pystyyn minuuteissa. Tuotteesi ovat jo kaupassa ja jaat ne uskomattoman helposti myyntiin omaan verkkokauppaan.

icon-design96

Nauti helposta ja edullisesta myymälän kassajärjestelmästä

Miltä kuulostaisi edullinen myymälän kassajärjestelmä, joka tekee myymisestä helppoa missä vain. Myitpä sitten kivijalkaliikkeessä, messuilla, tapahtumissa, varastosta - paras valinta on Finqu POS. 

 

iphone-ipad-pilvikassa

 

Avaa minuuteissa ja kokeile 2 viikkoa maksutta.

Aloita ilmainen kokeilu

Kassajärjestelmän hankinta - Näin onnistut

1. Avaa POS  minuuteissa

Aloita kassajärjestelmän hankinta avaamalla kauppa. Kassa on minuutissa käytössä.

2. Lisää tuotteet ja kaupan tiedot

Lisää myytävät tuotteet ja kaupan tiedot. Valitse kassalla käyvät maksutavat.

3. Tee ensimmäinen myynti

Avaa kassa selaimeen ja olet valmis tekemään ensimmäisen myynnin. 

Aloita ilmainen kokeilu