Liity Finqun kumppaniksi

Hae mukaan alan toimistojen, suunnittelijoiden ja tekijöiden verkostoon, jotka käyttävät Finqua toimittaessaan asiakkailleen upeita kaupankäynnin ratkaisuja.

Finqu investoi kasvuusi

Investoimme aktiivisesti kumppaneidemme liiketoiminnan kasvuun. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja kasvun tueksi tekemällä yhteismarkkinointia, tuottamalla uusia asiakkuuksia ja tarjoamalla suosittelupalkkioita. 

partner-marketing

Markkinoi erikoistarjouksilla

Tehdäänkö yhdessä markkinointia? No tottakai! Kun sinulla on mahtava markkinointisuunnitelma voimme osallistua esimerkiksi tarjoamalla palvelun 3 kuukaudeksi maksutta sinun uusille asiakkaillesi käyttöön. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa markkinoinnissa.

Valmistaudu uusiin asiakkuuksiin

Julkaise tietosi asiantuntijoiden verkostossa ja kerro omasta ammattitaidostasi. Esittele osaamistasi potentiaalisille asiakkaille ja kerää uusia asiakkuuksia Finqun kautta.

Kysyttyjä palveluja ovat mm.

  • Graafinen suunnittelu ja logot
  • verkkokaupan teeman räätälöinti
  • kaupan avaimet käteen toteutus
  • hakukoneoptimointi ja -markkinointi
  • myymälän kassajärjestelmät

Työskentele parhailla työkaluilla

Löydä uusia tapoja tehdä asiat entistä helpommin ja nopeammin. Kasvata tehokkuutta ja saa parempi tuotto omasta työstäsi.  

Paremmat työkalut sinulle ja sinun asiakkaille

Ei ole väliä oletko iso vai pieni tekijä. Pystyt helposti toteuttamaan asiakkaillesi toimivia verkkokaupan ratkaisuja jopa ilman koodiin koskemista. Toisaalta joustavat työkalut ja pääsy teeman lähdekoodiin sallivat laajan räätälöitävyyden. 

Asiakkaat arvostavat monipuolisia, mutta helppoja työkaluja, joilla kaupankäynti sujuu vaivattomasti. Liiketoiminnan kasvaessa palvelu myös laajenee saumattomasti asiakkaan tarpeiden mukana.

Toteuta verkkokauppoja nykyaikaisilla teknologioilla 

Finqun verkkokauppa on toteutettu viimeisimmillä teknologioilla ja on siksi yksi markkinoiden moderneimmista. Teemat ovat täysin räätälöitävissä ja voit toteuttaa asiakkaalle vaikka kokonaan oman teeman.

Tutustu teema-dokumentaatioon kehittäjäalueella.

partner-design

Tee yhteistyötä arvostavan kumppanin kanssa

Otimme kumppanuuteen tuoreen lähestymistavan. Olemme nopeasti reagoiva, kasvuasi tukeva ja autamme sinua tarjoamaan markkinoiden upeimpia kaupan ratkaisuja asiakkaillesi. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.