Liity Finqun kumppaniksi

Hae mukaan alan toimistojen, suunnittelijoiden ja tekijöiden verkostoon, jotka käyttävät Finqua toimittaessaan asiakkailleen upeita kaupankäynnin ratkaisuja.

Finqu investoi kasvuusi

Investoimme aktiivisesti kumppaneidemme liiketoiminnan kasvuun. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja kasvun tueksi tekemällä yhteismarkkinointia, tuottamalla uusia asiakkuuksia ja tarjoamalla markkinoiden johtavan tulonjaon. 

partner-marketing

Markkinoi erikoistarjouksilla

Tehdäänkö yhdessä markkinointia? No tottakai! Kun sinulla on mahtava markkinointisuunnitelma voimme osallistua esimerkiksi tarjoamalla palvelun 3 kuukaudeksi maksutta sinun uusille asiakkaillesi käyttöön. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa markkinoinnissa.

Valmistaudu uusiin asiakkuuksiin

Julkaise tietosi asiantuntijoiden verkostossa ja kerro omasta ammattitaidostasi. Esittele osaamistasi potentiaalisille asiakkaille ja kerää uusia asiakkuuksia Finqun kautta.

Kysyttyjä palveluja ovat mm. Graafinen suunnittelu ja logot, verkkokaupan teeman räätälöinti ja avaimet käteen toteutus, hakukoneoptimointi ja -markkinointi, myymälän kassajärjestelmät, itegraatiot ja sovelluskehitys.

Saat jatkuvaa kassavirtaa

Markkinoiden johtava tulonjako takaa toimintaasi jatkuvaa kassavirtaa. Saat kaikista omista asiakkaista jatkuvaa tuloa, millä kiihdytät liiketoimintasi kasvua. Mitä isomman asiakkaan tuot, sitä suuremman summan tuloutamme. Ilman ylärajaa.

Markkinoiden johtava tulonjako

Anna hyvän kiertää ja kerro Finqusta eteenpäin tai käytä alustana asiakasprojektien toteutuksessa. 

Valitse palkkiomallisi

Maksamme kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista markkinoiden parhaat palkkiot. Valitset vain palkkiomallin ja saat maksun sen mukaan. 

1) Suosittelu

Kerro Finqusta siellä missä liikutkin. Jaa omaa suosittelulinkkiä ja saat aina palkkion. Palkkio per asiakas, kun pakettina on Grow 114€, Pro 354€ tai Plus 1074€. Lue lisää ja hae suosittelulinkkisi.

2) Oma asiakas

Toteuta asiakkaillesi projekteja Finqulla. Pidä omat asiakkuutesi itselläsi ja saat jatkuvaa kassavirtaa. Jatkuva provisio ensimmäinen vuosi 50% ja sen jälkeen 25%. 

Ei ylärajaa, automaattiset tilitykset

Tienaa ilman turhia rajoituksia. Palkkioiden yhteismäärälle ei ole asetettu ylärajaa. Tuloutukset hoituvat automaattisesti yrityksesi tilille. 

partner-revenue-share

Työskentele parhailla työkaluilla

Löydä uusia tapoja tehdä asiat entistä helpommin ja nopeammin. Kasvata tehokkuutta ja saa parempi tuotto omasta työstäsi.  

partner-design

Paremmat työkalut sinulle ja sinun asiakkaille

Ei ole väliä oletko iso vai pieni tekijä. Pystyt helposti toteuttamaan asiakkaillesi toimivia verkkokaupan ratkaisuja jopa ilman koodiin koskemista. Toisaalta joustavat työkalut ja pääsy teeman lähdekoodiin sallivat laajan räätälöitävyyden. 

Asiakkaat arvostavat monipuolisia, mutta helppoja työkaluja, joilla kaupankäynti sujuu vaivattomasti. Liiketoiminnan kasvaessa palvelu myös laajenee saumattomasti asiakkaan tarpeiden mukana.

Toteuta verkkokauppoja nykyaikaisilla teknologioilla 

Finqun verkkokauppa on toteutettu viimeisimmillä teknologioilla ja on siksi yksi markkinoiden moderneimmista. Teemat ovat täysin räätälöitävissä ja voit toteuttaa asiakkaalle vaikka kokonaan oman teeman.

Tutustu teema-dokumentaatioon kehittäjäalueella.

Tee yhteistyötä arvostavan kumppanin kanssa

Otimme kumppanuuteen tuoreen lähestymistavan. Olemme nopeasti reagoiva, kasvuasi tukeva ja autamme sinua tarjoamaan markkinoiden upeimpia kaupan ratkaisuja asiakkaillesi. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.