Liity Finqun kumppaniksi

Hae mukaan alan toimistojen, suunnittelijoiden ja tekijöiden verkostoon, jotka käyttävät Finqua toimittaessaan asiakkailleen upeita kaupankäynnin ratkaisuja.


Hae mukaan

 

partner-top

Finqu investoi kasvuusi

Investoimme aktiivisesti kumppaneidemme liiketoiminnan kasvuun. Tarjoamme erilaisia vaihtoehtoja kasvun tueksi tekemällä yhteismarkkinointia, tuottamalla uusia asiakkuuksia ja tarjoamalla markkinoiden johtavan tulonjaon. 

Markkinoi erikoistarjouksilla

Tehdäänkö yhdessä markkinointia? No tottakai! Kun sinulla on mahtava markkinointisuunnitelma voimme osallistua esimerkiksi tarjoamalla palvelun 3 kuukaudeksi maksutta sinun uusille asiakkaillesi käyttöön. Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä miten voimme auttaa markkinoinnissa.

Valmistaudu uusiin asiakkuuksiin

Julkaise tietosi asiantuntijoiden verkostossa ja kerro omasta ammattitaidostasi. Esittele osaamistasi potentiaalisille asiakkaille ja kerää uusia asiakkuuksia Finqun kautta.

Kauppiaiden kysymiä palveluja ovat mm.

  • Graafinen suunnittelu ja logot
  • Verkkokaupan teeman räätälöinti
  • Verkkokaupan avaimet käteen toteutus
  • Hakukoneoptimointi ja -markkinointi
  • Myymälän kassajärjestelmät
  • Integraatiot ja sovelluskehitys

Muista kotimaisista toimijoista poiketen emme tarjoa kyseisiä palveluja itse. Välitämme kaikki yhteydenotot automaattisesti asiantuntijoiden verkostolle. 

Saat jatkuvaa kassavirtaa

Markkinoiden johtava tulonjako takaa toimintaasi jatkuvaa kassavirtaa. Saat kaikista omista asiakkaista jatkuvaa tuloa, millä kiihdytät liiketoimintasi kasvua. Mitä isomman asiakkaan tuot, sitä suuremman summan tuloutamme. Ilman ylärajaa.

partner-marketing

Markkinoiden johtava tulonjako

Anna hyvän kiertää ja kerro Finqusta eteenpäin tai käytä alustana asiakasprojektien toteutuksessa. Saat kaikista omista asiakkaista jatkuvaa kassavirtaa.

Valitse palkkiomallisi

Maksamme kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista markkinoiden parhaat palkkiot. Valitset vain palkkiomallin ja saat maksun sen mukaan. 


1) Suosittelu

Kerro Finqusta siellä missä liikutkin. Jaat yksinkertaisesti omaa suosittelulinkkiä ja saat aina palkkion. Lue lisää ja hae suosittelulinkkisi.

  • 50% asiakkaan kuukausimaksusta. Voimassa 12 kuukauden ajan.

Provisio vähintään € vuodessa per asiakas, kun pakettina on Lite 114€, Basic 294€, Flow 774€.


2) Oma asiakas

Toteuta asiakkaillesi projekteja Finqun avulla ja tarjoa tukea. Pidät omat asiakkuutesi itselläsi ja saat jatkuvaa kassavirtaa. 

  • 35% asiakkaan kuukausilaskusta. Voimassaolo jatkuva.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Ei ylärajaa, automaattiset tilitykset

Tienaa ilman turhia rajoituksia. Provision yhteismäärälle ei ole asetettu ylärajaa. Tuloutukset hoituvat automaattisesti yrityksesi tilille. 

partner-revenue-share

Työskentele parhailla työkaluilla

Löydä uusia tapoja tehdä asiat entistä helpommin ja nopeammin. Kasvata tehokkuutta ja saa parempi tuotto omasta työstäsi.  

Paremmat työkalut sinulle ja sinun asiakkaille

Ei ole väliä oletko iso vai pieni tekijä. Pystyt helposti toteuttamaan asiakkaillesi toimivia verkkokaupan ratkaisuja jopa ilman koodiin koskemista. Toisaalta joustavat työkalut ja pääsy teeman lähdekoodiin sallivat laajan räätälöitävyyden. 

Asiakkaat arvostavat monipuolisia, mutta helppoja työkaluja, joilla kaupankäynti sujuu vaivattomasti. Liiketoiminnan kasvaessa palvelu myös laajenee saumattomasti asiakkaan tarpeiden mukana.

Toteuta verkkokauppoja nykyaikaisilla teknologioilla 

Finqun verkkokauppa on toteutettu viimeisimmillä teknologioilla ja on siksi yksi markkinoiden moderneimmista. Teemat ovat täysin räätälöitävissä ja voit toteuttaa asiakkaalle vaikka kokonaan oman teeman.

Tutustu teema-dokumentaatioon kehittäjäalueella.

partner-design

Tee yhteistyötä arvostavan kumppanin kanssa

Otimme kumppanuuteen tuoreen lähestymistavan. Olemme nopeasti reagoiva, kasvuasi tukeva ja autamme sinua tarjoamaan markkinoiden upeimpia kaupan ratkaisuja asiakkaillesi. Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Ota meihin yhteyttä 👇