ANALYTIIKKA

Tunne asiakkaat ja tiedä mikä myy

Kerää asiakasrekisteriä ja tiedä ketkä käyvät ostoksilla kaupassa. Tunne asiakkaat ja kasvata myyntiä täydellisesti kohdistetulla markkinoinnilla.

customer-fi-kampintila

Kerää ja hallitse asiakastietoja tehokkaasti

Mahdollista tehokas markkinointi keräämällä mahdollisimman tarkkaa tietoa kaupan asiakkaista.

Tallenna tietoja verkossa ja myymälässä

Tarjoa asiakkaille mahdollisuus rekisteröidä oma asiakastili verkkokaupan kautta. Voit tehostaa tietojen keräämistä tarjoamalla esimerkiksi alennuskoodin kaikille uusille asiakastilin rekisteröijille.

Myymälässä liität käden käänteessä ostoksia asiakkaan omalle tilille ja luot uusia asiakkaita.

merchant-yellow-shirt

Kerää sähköpostiosoitteita

Kerää sähköpostiosoitteita verkossa, myymälässä, tapahtumissa ja kaikkialla. Kasvata mahdollisimman laaja rekisteri markkinointiluvan antaneiden asiakkaiden sähköpostiosoitteista ja aktivoi asiakkaita ostoksille erilaisilla kampanjoilla.

Ylläpidä koko rekisteriä keskitetysti yhdestä paikasta ja estä viestien meno tuplana. Samalla automatisoit mahdolliset postituslistalta poistumispyynnöt.

people-group-2

Luo asiakasryhmiä

Ryhmittele asiakkaita sopiviin ryhmiin. Sama asiakas voi kuulua yhteen tai useampaan ryhmään. Monipuoliset asiakasryhmien toiminnot auttavat tunnistamaan asiakkaita. Ryhmien avulla kohdistat alennukset ja kampanjat sopimaan täydellisesti kohderyhmälle.

people-group

Tunne asiakkaat

Tiedä millainen asiakasprofiili kaupassasi käy ostoksilla. Näe parhaat asiakkaat ja asiakkaat, joita on hyvä aktivoida ostoksille.

Kohdista markkinointia

Tuntemalla asiakkaat pystyt tarvittaessa kohdistamaan markkinointi hyvin tarkasti oikealle kohderyhmälle ja oikeaan aikaan.

Ylläpidä keskitetysti

Ylläpidä kaikkia asiakastietoja keskitetysti yhdestä paikasta ja varmista tehokas markkinointi tietojen ajantasaisuudella.

Yksi keskitetty asiakasrekisteri

Unohda asiakastietojen ylläpito monessa eri järjestelmässä. Ylläpidä tietoja keskitetysti yhdestä paikasta ja tiedot ovat aina ajan tasalla.

Verkkokauppa

Myymälä

Tukkukauppa

Postituslistat

Analysoi ja markkinoi

Tunne asiakkaat ja tiedä mikä myy. Paikkansa pitävällä asiakkaiden tuntemisella kehität liiketoimintaa ja kasvatat myyntiä. 

iphones

Asiakastiedot

Nauti mahdollisimman tarkoista asiakastiedoista ja kerää tarvittaessa omia tietoja. Näe asiakkaat, jotka eivät ole tilanneet ja lisää erilaisia huomioita asiakkaille. 

Analytiikka

Saat asiakkaista markkinoinnin tueksi monipuolista analytiikkaa tilauksiin, tuotteisiin ja keskeneräisiin ostoskoreihin liittyen. 

Markkinointityökalut

Hyödynnä kerättyä asiakasrekisteriä ja markkinoi tehokkaasti Finqun kattavien markkinointyökalujen avulla.

Tutustu →

 

Lähde liikkeelle jo tänään

Kokeile 14 päivää. Ei maksuja tai sitoumuksia.