Suosittele Finqua ja tienaa

Kerää suosittelusta jopa satojen eurojen palkkiot per asiakas. Ei ylärajaa. Ala tienaamaan jo tänään.

markkinointi-alennukset-ostaxmaksay
Markkinoiden parhaat palkkiot

Monta tapaa tienata

affiliate-social

Arvostele ja vertaile

Ota Finqu mukaan ylläpitämillesi arvostelu- ja vertailusivuille. Lisää suosittelulinkki tekemäsi arvostelun tai vertailun oheen ja ohjaa potentiaaliset asiakkaat eteenpäin. Saat maksun kaikista kauttasi tulleista uusista asiakkaista.

Tuota sisältöä

Kirjoita sopivia artikkeleita ja ohjeita verkkokaupasta, kaupankäynnistä tai kuvaa vaikka unboxing videoita. Anna asiantuntemuksesi näkyä ja kuulua. Ohjaa samalla potentiaalisia asiakkaita Finquun ja vastaanota markkinoiden parhaat palkkiot.

Jaa somessa

Anna hyvän kiertää ja jaa omaa suosittelulinkkiä sosiaalisen median kanaviisi. Kaikki uudet asiakkaat merkataan automaattisesti kauttasi tulleiksi ja saat maksun. 

Kerro Finqusta maailmalle

Markkinoiden johtavat palkkiot

Kerro Finqusta eteenpäin ja maksamme markkinoiden parhaat palkkiot sinun tekemistä suositteluista. Saat kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista jopa satojen eurojen palkkion. 

Esimerkki palkkiosta per asiakas, kun käytössä on paketti

  • Starter 87€
  • Grow 147€
  • Pro 297€
  • Plus 747€

Ei ylärajaa

Tienaa ilman turhia rajoituksia. Saat 300% palkkion asiakkaan valitseman paketin kuukausihinnasta. Myöskään palkkioiden yhteismäärälle ei ole asetettu ylärajaa. 

Tilitykset

Palkkiot kerääntyvät asiakkaiden maksamista kuukausimaksuista ja ne tilitetään asiakkaiden maksujen jälkeen neljästi vuodessa suosittelijalle.

affiliate-smile

Aloita heti

Rekisteröidy suosittelijaksi ja saat oman yksilöllisen suosittelulinkin. Voit aloittaa heti ja jakaa linkkiä blogiartikkeleissa, somessa, kotisivulla, vertailuissa, arvosteluissa tai missä vain ja saat aina maksun.