Suosittele meitä ja tienaa

Markkinoiden paras palkkio suositteluista. Kerää uudesta asiakkaasta jopa satojen eurojen palkkiot vuoden aikana. Ei ylärajaa. Ala tienaamaan jo tänään.

hero-home-fi
Markkinoiden parhaat palkkiot

Monta tapaa tienata

affiliate-social

Arvostele ja vertaile

Ota Finqu mukaan ylläpitämillesi arvostelu- ja vertailusivuille. Lisää suosittelulinkki tekemäsi arvostelun tai vertailun oheen ja ohjaa potentiaaliset asiakkaat eteenpäin. Saat maksun kaikista kauttasi tulleista uusista asiakkaista.

Tuota sisältöä

Kirjoita sopivia artikkeleita ja ohjeita verkkokaupasta, kaupankäynnistä tai kuvaa vaikka unboxing videoita. Anna asiantuntemuksesi näkyä ja kuulua. Ohjaa samalla potentiaalisia asiakkaita Finquun ja vastaanota markkinoiden parhaat palkkiot.

Jaa somessa

Anna hyvän kiertää ja jaa omaa suosittelulinkkiä sosiaalisen median kanaviisi. Kaikki uudet asiakkaat merkataan automaattisesti kauttasi tulleiksi ja saat maksun. 

Kerro Finqusta maailmalle

Markkinoiden johtavat palkkiot

Kerro Finqusta eteenpäin ja maksamme markkinoiden parhaat palkkiot sinun tekemistä suositteluista. Saat kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista jopa satojen eurojen palkkion vuoden aikana. 

Esimerkki palkkiosta per asiakas, kun käytössä on

  • Grow 114€
  • Pro 354€
  • Plus 1074€

Ei ylärajaa

Tienaa ilman turhia rajoituksia 50% kaikista asiakkaan vuoden aikana maksamista maksuista. Palkkioiden yhteismäärälle ei ole asetettu ylärajaa. 

Automaattiset tilitykset

Palkkiot kerääntyvät asiakkaiden maksamien maksujen myötä ja ne maksetaan neljästi vuodessa yrityksesi tilille.

affiliate-smile

Aloita heti

Rekisteröidy suosittelijaksi ja saat oman yksilöllisen suosittelulinkin. Voit aloittaa heti ja jakaa linkkiä blogiartikkeleissa, somessa, kotisivulla, vertailuissa, arvosteluissa tai missä vain ja saat aina maksun.