Suosittele Finqua ja tienaa

Markkinoiden paras palkkio suositteluista. Kerää uudesta asiakkaasta 600% provisiot vuoden aikana. Ei ylärajaa. Ala tienaamaan jo tänään.

Liity mukaan ja aloita

Monta tapaa tienata

Arvostele ja vertaile

Ota Finqu mukaan ylläpitämillesi arvostelu- ja vertailusivuille. Lisää suosittelulinkki tekemäsi arvostelun tai vertailun oheen ja ohjaa potentiaaliset asiakkaat eteenpäin. Saat maksun kaikista kauttasi tulleista uusista asiakkaista.

Tuota sisältöä

Kirjoita sopivia artikkeleita ja ohjeita verkkokaupasta, kaupankäynnistä tai kuvaa vaikka unboxing videoita. Anna asiantuntemuksesi näkyä ja kuulua. Ohjaa samalla potentiaalisia asiakkaita Finquun ja vastaanota markkinoiden parhaat palkkiot.

Jaa somessa

Anna hyvän kiertää ja jaa omaa suosittelulinkkiä sosiaalisen median kanaviisi. Kaikki uudet asiakkaat merkataan automaattisesti kauttasi tulleiksi ja saat maksun. 

 

affiliate-social

Markkinoiden paras palkkio

Kerro Finqusta eteenpäin. Maksamme markkinoiden parhaat palkkiot sinun tekemistä suositteluista. Saat kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista 600% provision ja tienaat jopa 774€ per asiakas. 

Provisio

  • 50% asiakkaan kuukausimaksusta. Voimassa 12 kuukauden ajan.


Palkkio vähintään € vuodessa per asiakas, kun käytössä on

  • Lite = 114€  
  • Basic = 294€
  • Flow = 774€ 


Ei ylärajaa, automaattiset tilitykset

Tienaa ilman rajoituksia. Provision yhteismäärälle ei ole asetettu ylärajaa. Saat tuloa kaikista suosittelusi kautta saapuneista asiakkaista. 

affiliate-smile

Aloita heti

Rekisteröidy suosittelijaksi ja saat oman yksilöllisen suosittelulinkin. Voit aloittaa heti ja jakaa linkkiä blogiartikkeleissa, somessa, kotisivulla, vertailuissa, arvosteluissa tai missä vain ja saat aina maksun. 

Liity mukaan ja aloita