Suosittele Finqua ja tienaa

Kerää suosittelusta jopa satojen eurojen palkkiot per asiakas. Ei ylärajaa. Ala tienaamaan jo tänään.

hero-home-fi
Markkinoiden parhaat palkkiot

Monta tapaa tienata

affiliate-social

Arvostele ja vertaile

Ota Finqu mukaan ylläpitämillesi arvostelu- ja vertailusivuille. Lisää suosittelulinkki tekemäsi arvostelun tai vertailun oheen ja ohjaa potentiaaliset asiakkaat eteenpäin. Saat maksun kaikista kauttasi tulleista uusista asiakkaista.

Tuota sisältöä

Kirjoita sopivia artikkeleita ja ohjeita verkkokaupasta, kaupankäynnistä tai kuvaa vaikka unboxing videoita. Anna asiantuntemuksesi näkyä ja kuulua. Ohjaa samalla potentiaalisia asiakkaita Finquun ja vastaanota markkinoiden parhaat palkkiot.

Jaa somessa

Anna hyv√§n kiert√§√§ ja jaa omaa suosittelulinkki√§ sosiaalisen median kanaviisi. Kaikki uudet asiakkaat merkataan automaattisesti kauttasi tulleiksi ja saat maksun. 

Kerro Finqusta maailmalle

Markkinoiden johtavat palkkiot

Kerro Finqusta eteenp√§in ja maksamme markkinoiden parhaat palkkiot sinun tekemist√§ suositteluista. Saat kaikista kauttasi saapuneista uusista asiakkaista jopa satojen eurojen palkkion vuoden aikana. 

Esimerkki palkkiosta per asiakas, kun käytössä on paketti

  • Grow 57‚ā¨
  • Pro 117‚ā¨
  • Plus 297‚ā¨

Ei ylärajaa

Tienaa ilman turhia rajoituksia. Saat 300% palkkion asiakkaan valitseman paketin kuukausihinnasta. My√∂sk√§√§n palkkioiden yhteism√§√§r√§lle ei ole asetettu yl√§rajaa. 

Automaattiset tilitykset

Palkkiot kerääntyvät asiakkaiden maksamista kuukausimaksuista ja ne tilitetään neljästi vuodessa suosittelijalle.

affiliate-smile

Aloita heti

Rekister√∂idy suosittelijaksi ja saat oman yksil√∂llisen suosittelulinkin. Voit aloittaa heti ja jakaa linkki√§ blogiartikkeleissa, somessa, kotisivulla, vertailuissa, arvosteluissa tai miss√§ vain ja saat aina maksun.