Verkkokauppa helposti, nopeasti ja ilmaiseksi

Finqu Startti

Kerro meille millaisen verkkokaupan haluat yrityksellesi ja me luomme sen tuotteita vaille valmiiksi 1-3 päivän kuluessa. Palvelu on täysin ilmainen uusille Finqun asiakkaille - tilaa Startti ja kokeile.

Ammattimainen verkkokauppa

Näin perustamme yrityksellesi verkkokaupan

Finqu Startti on Suomen helpoin tapa perustaa verkkokauppa yritykselle.
 

Kerro meille toiveesi

Kerro meille toiveesi ja tilaa ilmainen Finqu Startti. Lomakkeessa kysymme taustatietoa mm. tuotteista, brändisi väreistä ja sisällöstä. Startin tilaamisen jälkeen käärimme hihat ja toteutamme parhaiten liiketoiminnallesi sopivan kaupan toiveidesi pohjalta. Sinun tarvitsee vain odotella 1-3 päivää ja saat valmiin verkkokaupan nähtäväksesi.

front-styles

Toteutamme kaupan

Verkkokaupan toteutus pitää sisällään sopivan ulkoasun valinnan Finqun valmisteemoista, asetusten muokkaamisen, etusivun asettelun, värien vaihtamisen, logon asettamisen, navigaation luomisen ja tuoteryhmien lisäämisen. Toteutuksen jälkeen toimiva verkkokauppa on brändisi mukainen ja valmis kokeiluun. 

online-store-builder-en-3

Katso ja kokeile

Katso ja kokeile miltä uusi verkkokauppasi tuntuu ja miten se toimii. Mikäli toteutus ei ensimmäisellä kerralla ihan osunut kohdalleen on käytössäsi kaksi korjauskierrosta muutosten tekemiseen. Valitsemasi Finqun paketti aktivoidaan käyttöön, kun verkkokauppa vastaa sitä mitä ajattelit ja päätät jatkaa palvelun käyttöä. 

theme-ennel-fi

Lisää tuotteet ja viimeistele

Verkkokauppa yrityksesi omalla brändillä on nyt valmis. Voit siirtyä viimeistelemään kauppaa ja lisäämään tuotteita. Kaiken ollessa kunnossa avaa kauppa ja aloita vastaanottamaan tilauksia. Olemme aina tavoitettavissa, jos tarvitset apua.

app-finqu-home-delivery
Sinun brändi - Sinun verkkokauppa

Esimerkkejä brändeistä

Hyödynnämme nykyaikaisia työkaluja ja toteutamme näyttävän kaupan brändillesi. Katso muutamia esimerkkejä Finqulla toteutetuista verkkokaupoista.


Tilaa ilmainen Finqu Startti ja kokeile miltä sinun verkkokauppasi näyttäisi!

Verkkokaupan lisäpalvelut

Kauttamme saat tarvittaessa monipuolisia lisäpalveluja oman brändin luomiseen ja verkkokauppaan.

Logon suunnittelu

Puuttuuko yritykseltäsi logo vai haluaisitko entistä paremman logon? Kauttamme saat brändiäsi vastaavan ammattimaisesti suunnitellun logon. Hinta alkaen 150€ + alv. 

Ulkoasun räätälöinti

Puuttuuko valmisteemoista sinulle tärkeä ominaisuus tai haluatko liiketoimintasi mukaan räätälöidyn ulkoasuratkaisun? Kauttamme saat monipuoliset ulkoasutyöt. Kysy lisää.

Avaimet käteen toteutus

Ulkoista verkkokaupan perustaminen tai siirtäminen kokonaisuudessaan ammattilaisten käsiin. Kauttamme saat kattavat verkkokauppaprojektit niin pienelle kuin isollekin kaupalle. Kysy lisää.

customers-fi-inspiro

Miksi Finqu on paras valinta verkkokaupaksi?

  1. Helppo käyttää ja hallita. Helppokäyttöinen alusta tekee myymisestä vaivatonta. Kaikki tarvittava helposti käden ulottuvilla.
  2. Kotimainen. Finqu on täysin kotimainen verkkokauppa-alusta ja sopii sen takia täydellisesti kotimaiseen, mutta myös kansainväliseen myyntiin.
  3. Kiitelty tuki. Olemme tunnettuja loistavasta asiakaspalvelusta. Et koskaan jää yksin ongelmien kanssa, me autamme.
  4. Nykyaikainen alusta. Finqu on yksi markkinoiden edistyksellisimmistä verkkokauppa-alustoista. Alusta laajenee liiketoimintasi mukana.
  5. Saumaton myymälä. Myy verkkokaupan lisäksi myymälässä, messuilla ja tapahtumissa. Kaikki toimii saumattomasti yksillä tuotetiedoilla ja varastosaldoilla.
  6. Paras hinta. Markkinoiden paras hinta-laatu suhde löytyy Finqusta. Samalla rahalla enemmän ja parempaa.

    Lue lisää Finqun verkkokauppa-alustasta.