Projektipalvelut

Hanki yrityksellesi täydellisesti sopiva verkkokauppa ilman kompromisseja. Asiantuntijamme toteuttavat verkkokaupan ulkoasun, ostokokemuksen testauksen, integraatioiden ja kauppakohtaisten toimintojen räätälöinnin sekä monia muita asiantuntijapalveluja. 

services-brand-bike

Ulkoasuprojektit

Hanki verkkokauppa, joka erottuu kilpailijoista ja tarjoaa asiakkaille paremman käyttökokemuksen.

Hyvin suunniteltu verkkokaupan ulkoasu lisää brändin arvoa ja parantaa sen tunnettuutta asiakkaiden silmissä. Laadukas toteutus tekee ostokokemuksesta miellyttävämmän ja helpottaa asiakkaiden etsimien tuotteiden ja palveluiden löytämistä.

Visuaalisesti houkuttelevan ilmeen ansiosta asiakkaat ovat todennäköisemmin valmiita käyttämään aikaa ja rahaa ostoksiin. Tämä parantaa mm. verkkokaupan kilpailukykyä suhteessa kilpailijoihin.

Kysy lisää →

services-ecommerce-projects

Ostokokemuksen parantaminen

Verkkokaupan ostokokemuksen parantaminen on tärkeää, sillä se voi vaikuttaa suuresti asiakkaiden tyytyväisyyteen ja uskollisuuteen verkkokauppaa kohtaan.

Asiakkaat haluavat navigoida sivustolla helposti ja löytää etsimänsä tuotteet nopeasti. Selkeät ja yksinkertaiset navigointielementit, kuten valikot, hakutoiminto ja tuoteryhmäluettelo sekä suodattimet, auttavat asiakkaita löytämään etsimänsä.

Käymme asiantuntijoiden kanssa läpi nämä ja monet muut asiat, jotka vaikuttavat ostokokemukseen. Laadimme yrityksellesi raportin mahdollisista parannusehdotuksista.

Kysy lisää →

services-pos-hardware

Kaupan siirto Finquun

Siirrä kauppa monikanavaiseen Finquun. Skaalaa liiketoimintaasi ja löydä uusia asiakkaita kaikista kanavista. 

Autamme kaupan siirtämisessä sovitulla tavalla. Voimme tehdä koko verkkokaupan toteutuksen tai esimerkiksi vain tuotesiirron. Kauttamme saat kaiken laajuiset verkkokaupan ulkoasun suunnittelun & toteutuksen palvelut.

Kysy lisää →

services-branding