Finqu Nonprofit

Pidämme kaikesta mikä ajaa muutosta parempaan. Lahjoitamme maksuttomia kauppoja hyvää tarkoittaville ja voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille sekä hyväntekeväisyysjärjestöille.

 

Kenelle tämä sopii?

Finqu Nonprofit tili on saatavilla valikoiduille hyvää tarkoitusta ajaville rekisteröityneille yhdistyksille ja hyväntekeväisyyttä tekeville järjestöille. Näihin lukeutuvat voittoa tavoittelemattomat ja ei-kaupalliset, ei-poliittiset, ei-uskonnolliset organisaatiot, jotka työskentelevät ilmaston, luonnon ja lasten sekä nuorten paremman huomisen eteen. 

Autamme mahdollistamaan esimerkiksi varojen sähköisen keräyksen lahjoituksina, lahjakorttien myynnillä, kannatustuotteiden myynnillä tai vastaavalla tavalla. Samalla myynti erilaisissa tapahtumissa onnistuu helposti liikkuvan kassan ansiosta. Nonprofit tili sisältää kaikki Finqun tarjoamat palvelut maksutta käyttöön, eli osaltamme palvelu on täysin kuukausimaksuton. Maksutapojen provisioista ja kumppaneiden tarjoamista sovelluksista ja palveluista voi kuitenkin syntyä kustannuksia.

Näin otat Nonprofit-kaupan käyttöön

Luo ensin organisaatiollesi kauppa ja kokeile miten palvelu toimii.

Ilmainen kokeilu


Ota yhteyttä 14 päivän kokeiluajan sisällä, mikäli palvelu on sopiva ja haluat hakea mukaan. Lähetä hallinnan live-asiakaspalvelun kautta meille viesti ja kerro tarkemmin toiminnastanne.

Kerro viestissä seuraavat asiat:

  1. Kerro muutamalla lauseella toiminnastanne
  2. Mikä on yhdistyksen tai järjestön virallinen nimi ja rekisterinumero
  3. Mihin tarkoitukseen kauppa on tulossa
  4. Yhteyshenkilön nimi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
  5. Mahdollinen nykyisen kotisivun tai kaupan osoite

Hakemuksen jälkeen olemme sinuun yhteydessä.

Huolehdithan organisaatiosi olevan virallisesti rekisteröity Suomeen ja ilmoittamasi tiedot vastaavat rekisterissä olevia tietoja. Kiitos hakemuksesta.

icon-design102