Aloita maksujen vastaanottaminen

Maksutavat verkkokauppaan

Tarjoa asiakkaillesi kaikki parhaat maksutavat ja markkinoiden mukavin ostokokemus.

Valmis käyttöön

Maksutavat ovat valmiiksi integroituna. Sinun tarvitsee vain päättää, mitä haluat myydä, ja vastaanotat maksuja hetkessä.

Paikallinen ja kansainvälinen

Myy paikallisesti tai kerää maksuja eri puolilta maailmaa. Tunnista ostaja ja tarjoa automaattisesti oikeat paikalliset maksutavat.

Helpoin ostokokemus

Maailmanluokan shoppailukokemus sisään rakennettuna. Moderni yhden sivun kassa tekee ostamisesta uskomattoman helppoa.

Klarna Checkout 

Suosituimmat verkkokaupan maksutavat heti mukana ilman kiinteitä kuukausimaksuja.

klarna-kco-finqu-2

Klarna Checkout sis√§lt√§√§ kotimaiset verkkopankit, korttimaksut ja laskulla maksamisen. Vakiona k√§yt√∂ss√§, mutta ei pakollinen. 

Enemmän kuin maksutapa

Klarna Checkout on enemm√§n kuin pelkk√§ maksutapa. Se tuo asiakkaillesi markkinoiden sujuvimman ostokokemuksen ja avaa ovet myyntiin kaikkialla. Kassa tunnistaa asiakkaan ja tarjoaa oikeat maksutavat asiakkaasi maan mukaan. Et en√§√§ menet√§ myynti√§ keskener√§isten maksuvaihtoehtojen takia. 

Hinnat myyt√§ess√§ Suomeen alkaen 2,29% + 0,35‚ā¨ / tapahtuma. Kuukausimaksu 0‚ā¨. Tarkastele pakettikohtaisia hintoja.

Klarna

Klarnalla on yli 400 000 kauppiasta Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja 150 miljoonaa aktiivista kuluttajaa käyttää jo Klarnan palveluja.

Klarna

Klarna toimii yli 20 markkina-alueella, joten voimme tukea maailmanlaajuista yritystäsi ympäri maailmaa. Globaalin kattavuutemme ansiosta voit ilahduttaa asiakkaita paikallisesti mukautetuilla ratkaisuilla missä tahansa.

Klarna

payments-klarna-company

Paytrail

Yksi sopimus - kaikki maksutavat. Saat meiltä kaiken, mitä tarvitset maksujen vastaanottamiseen verkossa. Palvelumme on auttanut tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

Paytrail

payments-paytrail-company

Svea Payments

Tarjoamalla verkkokauppasi asiakkaille kattavat maksutavat parannat ostoskorien l√§pimenoa ja kasvatat myynti√§. Meilt√§ saat kaikki maksutavat k√§ytt√∂√∂n helposti ‚Äď ja viel√§ helpompaa niiden k√§ytt√§minen on asiakkaallesi.

Svea

payments-svea-company

Verifone BlueCommerce

BlueCommerce tarjoaa sinulle markkinoiden monipuolisimman maksutapavalikoiman. Pohjoismaalaisten sekä Baltian pankkien maksupainikkeet, kansainväliset sekä paikalliset maksukortit, useat lasku- sekä osamaksuratkaisut ja mobiilimaksaminen tarjoavat verkkokaupallenne noin 50 eri maksutapavaihtoehtoa.

Verifone

payments-bluecommerce-company

Visma Pay

Maksupalvelu verkkokauppaan. Visma Pay maksupalvelun avulla tarjoat kaikki suosituimmat maksutavat asiakkaillesi verkkokaupassasi ja lisäät myyntiäsi.

Visma

payments-vismapay-company

PayPal

PayPal Commerce Platformin avulla asiakkaidesi on helppo maksaa monilla haluamillaan tavoilla. Voit tarjota globaaleja ja paikallisia maksuvaihtoehtoja. Se on sellaista joustavuutta, jota asiakkaat vaativat ja joka voi auttaa sinua kasvamaan markkinoilla.

PayPal

payments-paypal-company

Stripe

135+ valuuttaa ja kymmeniä maksutapoja. Stripe helpottaa uusien markkinoiden lanseeraamista ja tarjoaa asiakkaidesi haluamaa maksutapaa lisätäksesi myyntiä ulkomailla.

Stripe

payments-stripe-company

Käytä haluamaasi maksupalvelua

Yksi maksutapa toimii harvoin kaikille kauppiaille. Siksi voit valita yrityksellesi parhaiten sopivan maksutavan monista eri vaihtoehdoista.

Kaikki valmiina

Kaikki maksupalvelut ovat valmiiksi integroituja ja vapaasti käytettävissä. Valitse haluamasi palvelu ja voit aloittaa maksujen vastaanottamisen.

Aloita helposti, nopeasti ja ilman lisäkustannuksia. Vain sopimus palveluntarjoajan kanssa vaaditaan.

Kaikki valmiina

Ei lisättyjä transaktiokuluja

Vastaanota maksuja markkinoiden parhaaseen hintaan. Emme veloita ylimääräisiä transaktiokuluja.

Käytä ilman lisäkustannuksia ja kysy alhaisemmat volyymihinnat suoraan palveluntarjoajalta. Saat täyden hyödyn oman yrityksesi kasvattamiseen.

Ei lisättyjä transaktiokuluja

Perusta verkkokauppa ja käynnistä myynti