Kaikki yhdessä paikassa

Myy saumattomasti ja hallitse liiketoimintaa yhdestä paikasta. 

Tilaukset >

Käsittele tilauksia ja tee toimituksia suoraan tilaushallinnasta.

Maksuliikenne >

Vastaanota maksuja helposti. Maksuliikenne heti valmiina käyttöön. 

Tiedot >

Ylläpidä kaikkea tietoa saumattomasti yhdestä paikasta. 

Henkilökunta >

Jaa tunnuksia ja käyttöoikeuksia hallintaan ja kassalle. 

Myyntikanavat >

Jakele tuotteet myyntiin sinne missä asiakkaasi ovat.  

front-manage

Tilaukset

Vastaanota tilauksia kaikista myyntikanavista ja käsittele ne keskitetysti yhdestä paikasta. 

Tilauksen käsittely

Käsittele, muokkaa ja täytä tilauksia vaivattomasti. Kehittyneet työkalut pitävät sinut ajan tasalla tilausten eri vaiheista. Näet helposti kaikki toimitetut tilaukset ja ne, jotka vielä odottavat tuotteita tai toimenpiteitä.  

Tilauksen toimitus

Tulosta tarvittavat lähetysdokumentit kätevästi suoraan tilauksen käsittelystä. Valmiit liitokset Postin, Matkahuollon ja muiden merkittävien logistiikkayritysten järjestelmiin tekevät toimituksista helppoa. Valitse vain käyttöösi Pakettikauppa, Shipit tai nShift ja saat tehtyä lähetyksiä kymmenien eri kuljetusyhtiöiden kautta. 

Toimitustavat

Lisää verkkokaupan kassalle sopivat toimitustavat ja määritä toimituksen hinnoittelu kiinteänä tai esimerkiksi tilauksen painon mukaan muuttuvana. Voit lisätä myös noudon myymälästä tai minkä vain sinun liiketoimintaan sopivan toimitustavan.

manage-shipping

Maksut

Hallitse ja vastaanota maksuja juuri kuten sinä haluat. 

Klarna Checkout >

Klarna Checkout on oletuksena heti käytössä verkkokaupassa. Se sisältää kaikki tarvittavat maksutavat helposti yhdellä sopimuksella. Löydät Finqusta Suomen edullisimman Klarna Checkout hinnoittelun. Emme lisää omia provisioita Klarnan hintojen päälle.

Muut verkkokaupan maksunvälittäjät >

Löydä Klarnan lisäksi valmiita liitoksia Paytrail ja moniin muihin eri maksunvälittäjiin. Valitse vapaasti kaupallesi parhaiten sopiva maksuliikennekokonaisuus. 

Maksupäätteet myymälään

Finqu POS sovellukseen löydät valmiiksi integroidut maksupäätteet seuraaville maksuvälittäjille: NETS ja Zettle.

manage-payment-klarna-fi

Tiedot

Hallitse kaikkea tietoa keskitetysti yhdestä paikasta. 

Tuotteet ja varastot

Käytössäsi on aina ajan tasalla olevat tuotetiedot ja reaaliajassa päivittyvät varastosaldot. Estä tehokkaasti varaston yli myynti ja unohda tukkimiehen kirjanpito myydessäsi verkkokaupalla ja myymälässä. 

Asiakkaat

Yhdet asiakastiedot toimivat kaikissa kanavissa verkkokaupasta myymälään. Mahdollista asiakkaille ostaminen joka kanavan kautta omalla asiakastilillä. 

Myynnit

Kerää yhteen paikkaan kaikkien myyntikanavien tilaukset ja myyntitapahtumat. Helppo tilausten ja palautusten käsittely sekä kesken jääneiden ostoskorien hallinta. 

Markkinointi

Nauti läpi kaikkien myyntikanavien toimivasta markkinoinnista. Vastaanotat lahjakortteja ja alennuskoodeja yhtä hyvin verkkokaupassa tai myymälän kassalla. Samalla tapahtumatiedot päivittyvät reaaliajassa kaikkiin kanaviin ja estävät mahdollisia väärinkäytöksiä.   

manage-information

Henkilökunta

Hallitse henkilökuntasi tilejä tehokkailla työkaluilla.

Jaa henkilökunnalle käyttöoikeuksia hallinnan eri osioihin ja myymälän kassalle. Turvallinen oikeuksien jako perustuu erilaisiin sisäisiin rooleihin, joiden mukaan henkilö pääsee käyttämään toimintoja rajatusti. 

manage-staff

Myyntikanavat

Finqu laajenee liiketoimintasi mukana. Sisään rakennettu monikanavaisuus tukee useamman verkkokaupan ja myymäläketjun saumatonta hallintaa. Alkuun pääset silti vain yhdellä verkkokaupalla tai myymälällä.

Monikanavainen myynti >

Hallitse uskomattoman helposti kaikkia myyntikanavia yhden palvelun avulla. Myy verkkokaupalla, myymälässä, tapahtumissa, sosiaalisessa mediassa tai missä vain.

 

manage-sales-channels

Aloita ilmaiseksi

Ilmainen 14 päivän kokeilu. Ei maksuja tai sitoumuksia.